Lauantaina käytiin Prisman parkkiskirppiksellä. Kurjaa, kun nykyään kauppojen viikonloppna olessa auki, ei kyseistä kirppistoimintaa ole enää kuin suurempina juhlapyhinä, jolloin kaupat ovat kiinni. Lauantaina eli pyhäinpäivänä oli mahdollisuus taas käydä kurkkimassa ihmisten hylkäämiä tavaroita ja jotain löytyikin matkaan. Sunnuntaina piipahdettiin sitten katsastamassa Suvilahden kirppistä, joka sijaitsee Helsingin kaasulaitoksen tiloissa ja on vasta muutaman sunnuntaipäivän ollut toiminnassa.

Aika osuvan värinen hattu eli just mun väriäni, joten oli pakko ostaa parilla eurolla.

Pinkit, satiiniset hippakengät....

Ennestään minulla on jo yksi tuollainen pinkki pussukka, mutta oli kiva löytää toinen. Siinä aiemmassa pussukassa säilytän erilaisia askarteluvälineitä. Toiseen voisi tietenkin laittaa esim. käsityötarvikkeita tms. Lisäksi ostin kymmenkunta hiuslenkkiä, kun hiukset ovat venähtäneet aivan liian pitkiksi ja vielä hetken pitäisi kärvistellä tuon pituuden kanssa, ennen kuin raaskin mennä leikkauttamaan ja värjäämään niitä.

Valkoisen kämmenkulhon löysin lauantaina kirpparilta ja nuo mustat helmet ja tuon hopeanvärisen sydänkorun ostin eilen. Jää nyt vielä mietinnän alle, että säilytänkö helmet tuollaisenaan vai tuunailenko niistä jotain omaa juttua. Lasiset helmet ovat kaupassa aika arvokkaita, niin purkaamalla ja rakentamalla uudet saa paljon edullisemmin tehtyä omanlaisia helmiä.

Tässä vielä parit helmiostokset.

Kirppiksillä on kivaa kierrellä.