Sain Savisudilta  haasteen kertoa vähän itsestäni ja omituisuuksistani. Kerron nyt jotain kokonaan omituisesta persoonastani mutta kaikkeahan en halua paljastaa. :o)

Tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1956671.jpg

1. Minulla on tapana laittaa saman väriset vaatteet pyykkinaruille vieretysten. Lisäksi pyrin laittamaan kaikki samanväriset paidat peräkkäin, housut peräkkäin jne. Tokkopa sillä ulkopuoliselle on mitään merkitystä missä järjestyksessä vaatteet ovat, mutta minulle on.

2. Samoin teen vaatehuoneessakin eli samanväriset vaatteet omalla hyllylle ja samanväriset henkarivaatteet omaan loosiinsa. Äiti ihmettelee, että mitä väliä sillä on, missä järjestyksessä vaatteet ovat, mutta itse löydän tietyt vaatteet paremmin, kun tiedän mistä etsiä.

3. Olen kai niin tapoihini kangistunut, että sekoitan lihapullataikinaan tulevan korppujauhon nesteeseen omassa mukissani. Tytär aina jaksaa ihmetellä, että miksi en voi laittaa korppujauhoja ensin kulhoon ja vettä siihen joukkoon, jotta säästäisin tiskiä. En vaan voi, sillä tämä tuntuu luontevammalta.

4. Huonokuuloisena ärsyttää monesti, kun mies laittaa radion tai television hiljemmalle, saatuani olen juuri  laitteeseen ääntä kuullakseni. Vastapainoksi vähennän sitten ääneen lähes äänettömälle, osoittaakseni miltä se kuulostaa hänen korvassaan. Arvata saattaa, ihmetteleekö hän äänen häviämistä. Haluan vain osoittaa, miltä tuntuu, kun ei kuule. Heh, kiusa se on pienikin kiusa.

5. Tuli tuosta Savisudin tavoista myös mieleeni, että itsekin taidan olla sellainen imuri, joka kerää puoleensa kaikenlaisia höpöttäjiä. Pysäkillä, busseissa ja kaupassakin ventovieraat juttelevat kanssani ja tekevät tuttavuutta. Tanssipaikoilla joskus sellaiset ns. reppanat tulevat hakemaan. Eräs ystäväni sanoikin kerran, että sinä se olet varsinainen "reppanaimuri". Tuossa taitaa olla omat hyvät ja huonot puolensa.

Haastan:
MarLin
Maaretin
Elinan
Letun
ja Leijonaisen,

Edit 7.11.2008
Sen verran omituiselta vaikiutan, että myös Allyalias haastoi minut kertomaan tavoistani. Tässähän ne kuitenkin ovat....mustaa valkoisella. En ainakaan tunnusta, että niitä enemmässä määrin minulla olisi. Lisäksi sain yhden pystin lisää, joten suurkiitos siitä Allyaliakselle. Otan sen jälleen kiitollisena vastaan.

2004891.jpg

Kiitos Allyalias! :)