Mitään jouluvalmisteluja en ole ehtinyt tekemään. Sanottakoon, että yhden blogilahjan olen tehnyt, joka lähtee Hallattarelle jossain vaiheessa. Lisäksi olen luvannut vielä osallistua lahjanvaihtotempaukseen, mutta se homma on edelleen ajatustasolla. Joululahjoista ei ole tietoakaan. Tosin yhtä Fifiä olen aloittanu, mutta yhtä nopeasti sen myös purkanutkin. Eilen aloitin sen sitten uudelleen ja pitänee kai merkitä joka ainoa neulottu kerros ylös, ettei mene ihan sekaisin taas mallikuviossa. Näytti äärimmäisen helpolta, mutta ei se niin helppoa sitten ollutkaan kuin kuvittelin. Pitäkää peukkuja, jotta saan sen loppuun....toivottavasti kärsivällisyyttä riittää. Salomonin Solmut olisivat paljon helpompia, mutta jotain uuttakin pitänee yritää.
Vielä on huono omatunto tekemättömistä joulukorteista. Jospa viikonlopun aikana saisi jotain aikaiseksi. Niin paljon olisi tehtävää, mutta mistä saisi inspiraation?

Huomasin äsken, että taas näyttää tulevan seuraava kymmentuhatluku laskurissa täyteen. En varmaan ihan joka kerta kymmentuhatluvun sattuessa arvontoja viitsi järjestää, mutta jos nyt näin joulun kynnyksellä joulumielellä jotain keksiksin. Kommenttia ketkä haluavat mukaan 30 000:n kävijän kunniaksi järjestettävään arvontaan! Laitan arvonnan poikki, kun tuo 30 000 on tullut täyteen, jos ei tänään keskiviikkona täyty, niin sitten huomenna kun palaan Liiton vertaistukityöryhmän kokouksesta tarkistan tilanteen.
Kommentoikaa kertomalla mieleenpainuvin joulumuistonne!

270889.jpg
....Joulumielellä Tarjuskakin tänään, pukkia odotelessa...

Edit 1. (22.11.2006, klo21:16):
Arvontaan ei enää ehdi osallistua, sillä tavoite eli 30 000 kävijälaskurissa  on tullut täyteen. Täten julistan arvonnan poikki. Toki saatte tämän jälkeen joulumuistojanne kirjoittaa, mutta ne kommentit eivät enää osallistu arvontaan.