Tänään piti yrittää olla kyllä hieman enemmän skarppina, sillä tiedossa oli lähistöllä pari mielenkiintoista myyjäis- ja kirpparitapahtumaa, jonne mieli teki niin kovasti. Onneksi aamusella olo oli jokseenkin siedettävä ja hieman happihyppelyä teki myös mieli, muutaman päivän kotona kyyköttämisen jälkeen.

Ensin suuntasimme Toimintakeskukseen, jossa oli myyjäistapahtuma. Siellä oli tarjolla monen moista kädentaitoa sekä kirppistavaraakin. Sieltä löytyi matkaan tällaisia tavaroita:

1378226.jpg

Tällaisen ihanan vaalean pitkän villahuivin löysin tosi edeulliseen hintaa eli kahdella eurolla.

1378227.jpg

Tässä vielä lähempänä kuvioneulosta, joten ei paha hinta ollenkaan.

Korujakin oli pakko haalia. Ostin ne Kirsiltä ja minulla oli sattumoisin jo ennestään samanlaiset korvakorut, mutta pienemmällä sydämellä. Nyt voi mielentilan vuoksi vaihtaa pientä ja isoa.
Samoin minulla oli korvakorussa olevien sydämien kokoinen vanhan rosan värinen kaulakoru ja samanlainen löytyi Kirsin myyntipöydältä isompana, joten sekin mieli mukaani.

1378260.jpg

Sydämellisiä koruja...

Naapuri oli myymässä kaikenlaisia virkkuutöitään, joten häneltäkin ostin vielä pienen virkatun tipusen ja vaaleanpunaisen virkatun kukan. Vielä ostin eräältä naiselta punaisen patakintaa mökille (häneltä oli myös se huivi) ja sitten löytyi vielä ovaalin muotoinen kivikoru (olisikohan se ruusukvartsia?)

1378270.jpg

Tuo tipu oli ihan veikeän näköinen ja eipä kovin paljon työpalkkaakaan jää, jos hinta on 50 cnt..Tuon ruusun voisin vaikka virkata johonkin pipoon tai laittaa huiviin tms. kiinni ja siitäkin maksoin vain 50 cnt:iä.

Ihan mukavia löytöjä. Tosin paikalla oli oikein kädentaitajiakin eli monitaitoinen eläkeläinen, joka myi keramiikkaa, lasitöityä ym. Olisipa ollut enemmän "löysää rahaa", joten piti vain ihailla, että kuinka joku osaakin tehdä niin kauniita juttuja.

Toimintakeskuksesta jatkoimme korttelikirppikselle, josta sain kuulla blogin kautta. Sieltä bongasin kaikenlaista mukavaa askartelukamaa.

1378290.jpg

Paketilla oli hintaa femma. Siinä oli nauhoja, hopeakimalleliimaa, koristeita, helmiä, prismapussi,  hopealankaa, hopeanauhaa, kimalletarroja, aaltopahvipalasia, huopaa sekä kolme kaunista perhosta ja lisäksi sydänleimasin.

1378293.jpg

Lisäksi vielä bongasin nämä. Pussisa on jotain jouluista kimaltavaa, joka mahdollisesti kävisi myös askarteluun, pari arkkia numero ja kirjain kuvioita, sekä parketin näköistä nauhaa (lähinnä nukkekotituunausta varten) ja ompelukoneneuloja. Olisi kai siellä voinut olla muutakin, mutta hieman pitää olla kukkaron nyörit kireällä, ettei ihan kaikkea haali mukaansa.

Mies vielä löysi itselleen eurolla rannekellon, joka olikin ehjä, mutta patteri oli vain kulunut loppuun. Ei paha hinta metallikellolle, joka oli Jewels-merkkinen. Pitkäjohtoinen valoroikakkin lähti kolmella eurolla.

Vielä teki mieli käydä kauppareissun varrella omalla itsepalvelukirpparilla ja sieltäkin löytyi mukava lasti askartelukamaa mukaan.

1378300.jpg

Sieltä löytyi yllä oleva pakkaus eli eurolla nukenhiuksia, sitten rulla sisistä nauhaa, kullanväristä nyörinauhaa, kaksi pakettia kullattuja lehtiä ja kaksi pakettia luonnon valkoisia lehtiä sekä lasinmerkkaus merkkejä...mitä lei, mutta kelpaa varmaan kortteihinkin. Nuo lehedet houtkuttivat ostamaan, sillä ne ovat ehkä kauniita jossain korteissa. Kirppareilta löytää monesti edullisesti tuollaista pikkusälää.

Vielä kun kehittelee niille paikan ja muistaa minne ne sitten on laittanut.