Lauantaina leivoin valmiiksi vehnäpullia, laskiaista silmällä pitäen. Pakastin yli kolmekymmentä pullaa.

Suurin osa pakastetuista pullista oli jo kuitenkin huvennut, mutta vielä oli jäljellä tätä laskiaistiistaita varten. Niistä sitten iltasella tein oikeita laskiaispullia kermankera. Osaan laitoin täytteeksi mansikkahilloa ja osaan mantelimassaa.

Tämä viikko on mennyt aikalailla herkuttelun merkeissä. Pikkuhiljaa pitänee palata normaaliin päiväjärjestykseen ja lopettaa tämä alituinen herkuttelu. Vielä huomenna olisi aihetta juhlaan...

....sillä siirtomaksani täyttää huomenna 14-vuotta. Jotkut nimeävät siirrännäisensä sen henkilön nimipäivän mukaan, jolloin siirto on tehty. Sen mukaan minulla ja Tuijalla on huomenna juhlapäivä. Paljon Onnea myös kaikille Tuijille, jotka huomenna juhlivat kanssani. :)

Edit:

Piti vielä kertoman, että tänään sain Felix-abbalta palautteeni johdosta pullollisen vattuhilloa. Kun nyt valittamisen makuun pääsin, niin katsoin aiheelliseksi valittaa vajaatäytyttöisestä riisivanukkaasta. Nykyään kun euroilla maksetaan ja hinnat tuntuvat kuusinkertaisilta, niin on pakko saada rahoilleen myös vastinetta. Ei oikein viitsi maksaa yli euroa puolikkaasta vanukaspurkista.

Postista hain pakettikortilla nyytin tänään ja hieman oli pieni pelko, että laatikossa olisi "merellisiä herkkuja", kuten laatikon kyljessä luki. Minä kun en oikein ole niiden ystävä ja toiseksi äyriäiset ja kalat ovat lähinnä kielletyjen listalla. Sillistäkään en ole koskaan pitänyt. Onneksi kyseessä oli kuitenkin makoisaa herkkua ja vattuhillolle löytyy kyllä käyttöä. Huomenna voisin vaikka tehdä "synttäreiden" kunniaksi vohveleita.