Tänään posti-Pate yllätti iloisesti, kun Mardemoomikan blogin lohdutusvoitto saapui päiväpostin mukana postiluukusta. Tänään oli jotenkin masentavan näköistä ulkonakin, kun lumensakaista märkää satoi taivaan täydeltä ja ikkunasta katsoen ulkona kävi ikävä viima, pyryn lisäksi. Onneksi sain olla kotosalla lämpimässä.

1235617.jpg

Ihan hyvä mieli tuli tästäkin voitosta, sillä suklaahan on aina poikaa, jos tylsistyttää. En aivan heti rynnännyt tuota ässä-arpaa raaputtamaan, vaan odotin tunnin tovin ja toivoin, että se toisi pientä lisäpotkua tähän arkeen.

1235618.jpg

No, niiin...toki aina ei voi voittaa, sillä voitinhan jo tuossa blogin tasalukubongauksessa, vaikka ei yhtään tasalukuilmoitusta tullutkaan, mutta olin toisena ilmoittajana lähempänä tuota lukua. Kiitos Mardemoomika, päivän piristyksestä.

Päivääni piristivät lisäksi vielä pari ovikellon soittajatyttöä. Kummityttöni ystävänsä kanssa tulivat liukumäestä lumisina ja viluissaan tätiä tervehtimään ja siinä lämpimmikkeeksi keitin tytöille kaakaota ja tein muutaman sämpylän. Vähän elämää lisään tähän omaan arkeeni, jolloin ei oikein jaksa lähteä ulos pyryilmaan.