Tiuli haastoi minut kertomaan omista päivän pienistä pettymyksistä ja iloista arjessa.

pettymyksiä:

1.Vietävän helle pahulainen viikko sitten Lahdessa, poltti alahuuleni vereslihalle. Nyt on nahka karrella koko ajan, joten hieman riepoo ja vaivaakin.

2. Yön pikkutunneilla tultiin mökiltä ja joku "siivoton", jolla ei ole näköjään roskakoria, vaikka kaikille sellainen remotissa toimitettiin... oli sutannut pihan jätteillään. Noukin toisten tölkkejä yöllä ikkunani alta, pinna kiehuu...(sihisee)

3. Suututtaa kun keittiöni pöytälevy edelleenkin on "tehtaalla" ja pitäisi saada keittiö jokseenkin viihtyisään kuntoon ja kamat kaappiin ennen lomille lähtöä.

4. Taas oli viime yönän ollut parkkiksella rosvoja, kun naapurin autosta oli viety kaikki työkalut ja ikkuna rikottu. Sama tapahtui meille kevättalvella. Kiukuttaa, kun aina pitää olla huolissaan omasta omaisuudestaan.

5. Muistuipa taas mieleeni, että unohtui istuttaa päivänsinen siemenet. Tokkopa tänä kesänä sitten niistä enää olisi iloa. Tarkoitus oli laittaa ne mökille ritilää vasten kasvamaan seinustalle. Harmittaa, kun ei muista.  Lisäksi sapettaa kun värililjoissa oli tuhottomasti jotain kumman toukkia... ei vaikuttanut liljakukoilta, yäk.

Ilon aiheita:

1. Viikonlopun iki-ihanat synttäripippalot ja siellä tuli kokeiltua naisimmeisten kanssa karaokea. Saimme sankarilta jopa "tilauksen" juhannukseksi. Ei kai sen niin kauhealta sitten kuulostanutkaan. :)

2. Kauniita kukkia oli parin viikon aikana ilmestynyt kukkapenkkiin mökillä. :))

3. Lapsenlapsia kyläilemässä pitkästä aikaa :)))

4. Sain ystävättäreltä komian kirjahyllyvitriinin :))))

5. Kaikesta viimeviikkoisesta huolimatta....ei maksa vaivaa (arvot normaalit) :)))))

Haastan Katrin, Leenan, Hilin ja Tanjan kertomaan pieniä - suuria asioita blogissaan :o)