Kun taas on aika auringon, niin uskon siinä taikaa on....
Tämä blogi hiljenee viikoksi, kahdeksi, kolmeksi tai kuukaudeksi. Nyt on tauon ja lomailun aika ja tauon pituuden määrää kutsu huulileikkaukseen. Kovin kyllä jo odotan sitä leikkaustakin, joten täytyy asennoitua siihen, että osa lomasta menee sairastellessa. Tulemme kotiin heti kun kutsu käy. Viikko on kulunut plastikkakirurgilla käynnistä ja kahden - kolmen viikon sisällä pitäisi tulla kutsu, joten uhkaavasti jo lähenee määräaika. Eilen oli kyllä verenpaine aivan pohjalukemissa eli kun tulimme kauppareissulta, niin olo oli taas kuin osuuskaupan hevosella. Mittasin paineeni ja se oli 77/52. Jostain kumman syystä monesti kesäaikaan paineet laskevat, vaikka lääkitystäkin on laskettu viime kesästä reilusti. Gastrolla käydessä lääkäri huomautti, ettei hänen mittaama paineensa ollut matala. Se on kyllä ihan saletti, että sehän on sitä lääkäriverenpainetta. On hullua, jos sellaisen käynnin perusteella aletaan lisätä lääkitystä. Sitten käy kuten viime kesänä, että paineet olivat aivan äärirajoilla eli niin matalat, että tuskin pysyin tolpillani. Ehkä tuota vettäkin pitäisi muistaa vaan juoda kesäaikaan entistä enemmän. Toivottavasti pääsemme maanantaina  kuitenkin mökille ja voimme nauttia vielä tuosta Joutopäivien tunnelmasta, jota vietetään viikon päästä. Tulkoon sitten se kutsu polille. Sitä on tässä mentaävä päivä kerrallaan ja eihän sitä koskaan tiedä muutenkaa, että mitä se huominen tuo tullessaan. Lomasta kuitenkin nautitaan ja ollaan kotosalla, kun on sen aika ja mökkeillään sitten vielä jos ehditään. Viikon päästä meidät voi bongata täältä.

1704526.jpg

Nyt on aika siis huilata heti ja viettää kesälomaa. Ollaan jouten ja nautitaan kesälomasta.

Eläkeläisellähän on aina kesäloma, mutta minulla se on silloin, kun on siipallakin loma. Lomailemaan kun pääsee siten siivellä eli kyydillä, sillä minullahan ei ole ajokorttia. Näin on yksi tumpelo vähemmän ratissa.

HYTTYSEN HYRINÄ, UKKOSEN JYRINÄ,
PERHOSEN LENTO, VANAMO HENTO,
MATOJEN TONKIJA, ONNEKAS ONKIJA,
MANSIKKAMAITO,
KESÄ ON AITO.

Tässä kaikkea mitä kesään kuuluu, unohatamatta tanssin taikaa ja tangomarkkinoita, joita pitää seurata tv:n välityksellä ja jännittää ketkä tänä kesänä kruunataan.  Joukossa ainakin yksi suosikki. Tosin yhtä taitaa puuttua eli tietokone. Voi kauhistus, mitenkä tulen taas toimeen ilman konetta koko loman ajan. Toivottavasti pärjään....voihan sitä vaikka sitten hätätapauksessa käydä kirjastossa tai jossain vieraalla koneella. Pärjäilkää.

1704566.jpg
sinisiipi

Oikein hyvää kesän jatkoa kaikille ja nauttikaa olostanne!