Eilen ostin osan maanantaiseen potilasyhdistyksen askartelukerhoon tarvittavista askartelutarvikkeista Tiimarista. Tänään minulla oli neljä tuntia luppoaikaa kontrollikäynnillä käydessäni laboratoriokäynnin ja vastaanottoajan välissä, joten oli hyödynnettävä sitä shoppailemalla. Kävin ensin Kodin Ykkös-Anttilassa ja sieltä tarttui mukaani tällainen Ladyille tarkoitettu meisseli:

450620.jpg

Eiköhän sillä tarpeen vaatiessa saa naisimmeinenkin ruuvit kiristettyä...ompahan ainakin hätävarana.

Tosin olo oli aika hutera vielä ja Anttilassa piti huilia näytillä olevan lepotuolin päällä jonkin aikaa, jotta jaksoin taas jatkaa matkaani. Ajattelin jaksavani piipahtaa lähettyvillä olevassa Euro-kaupassa. Ostin sieltä pari kelaa maalarin teippiä ja miehelle pari euron pakettia nauloja. Pieni hömppä....eli pinkki pupu piti ostaa pikkureppuuni roikkumaan, sillä ihana valovilkku pupu kun pääsi hukkumaan. Viiden euron hintaa pääsin ulos liikkeestä ja suuntasin kohti Kluuvin Sinoopperia, joka aukesi kymmeneltä. Tosin siellä ei sitten ollutkaan juuri mitään etsimääni. Ostin vain vihreätä ohutta rautalankaa kukkien tekoa varten. Sitten tuli taas väsy matkaan ja oli huilattava. Istahdin pitkälle penkille porrastasanteelle ja sitten kun oli vähän parempi olo taas, niin jatkoin matkaa. En voinut olla käymättä Indiskassa. Wautsi, mikä ihana vaalean punainen nukkekoti siellä oli ja ihania kalusteita...vaan maksaa. Ei voinut kuin ihastella.
Espan Puistossa oli seuraava välietappi istuutua ja sitten taas kapuamaan kohti Kirurgista sairaalaa.

Jatkan sairaalakäynnistä toisessa postauksessani. Paluumatkalla sairaalasta jäin ratikasta pois ja suuntasin kulkuni Sinelliin. Sinne olisi pitänyt mennä aivan aluna alkujaan ensimäisenä ja ehkä ainoastaan, sillä hintavertailuni mukaan siellä oli suhteessa paljon edullisempaa kuin Tiimarissa.Tässä niitä kukka-askarteluun tarkoitettuja tuotteita....aiemmin olin ostanut jo grillitikut.

450635.jpg

Tiimarissa 100:n kukkaterälehden pakkaus maksoi 2:50 euroa ja Sinellissä isompi pussi, jossa oli arviolta 220 terälehteä laskujeni mukaan, maksoi 1:50. Lisäksi Sinellissä oli runsaasti eri värejä ja Tiimarissa oli vain valkoista. Kukkateippi maksoi Sinellissä 50 cnt enemmän kuin Tiimarissa, mutta siinä oli reilusti enemmän  Etualalla Tiimarin ja takana Sinellin kukkateipit. Maalarin teipit taas sain halvalla eurokaupsta ja kuumaliima puikot ostin Tiimarista pikku liimakonjeeseen ja isoon ostin Sairurita, jotka sain 1:15 euron hintaa, kun pienemmistä maksoin 2 euroa. Näköjään on hinnoilla eroa.

450636.jpg

Kotimatkalla ostin Saiturilta vielä pastellisävyisiä korttipohjia 30 kappaletta, 2 eurolla.

Tulihan tuhlattua, mutta noista kukka-askartelutarvikkeista suuri osa menee siis maanantain kerhoon. Tosin en ole vielä ainoataan kukkaa itse tehnyt, vain Maijun suu-sanallisella ohjeella olen varustautunut iltaan. Uskon kuitenkin pärjääväni.