Eilen siis kävin terveyskeskuksessa näyttämässä sitä revähtynyttä reisilihastani. Soitin siis aamusella terveydenhoitajalle, kun herätessäni reidestä kuului napsaus ja kipu tuli kovemmaksi. Täytyy kyllä nyt antaa plussaa terveyskeskukselle, kun puolen päivän maissa sain vielä akuuttiajan iltapäiväksi. Tuo on kyllä tänä päivänä kai aika harvinaista. Hoitaja oli sitä mieltä, että ehkä on parasta tulla näyttämään mitä siinä jalassa on, kun kaatuminen oli ollut niin rajun lainen. Sain kyydin terveyskeskukseen onneksi, ettei tarvinnut kiireessä rasittaa jalkaa kovin.
Lääkäri totesi, että ei siinä mitään luita tai jänteitä ole poikki, mutta etureiden lihaksessa on revähdystä. Siihen sain tulehduskipuvoidetta ja kylmähoitoa avuksi. Hiljalleen hissuttelin apteekin ja kaupan kautta kotiin. Matkalla tuli kova päänsärky. Ei auttanut muu kuin otaa hieman Ketoriinia naamaan ja illalla oli kutsu synttäreille. Sieltä palattuani alkoi kovin paleltamaan. Tuntui kuin olisin ollut ihan horkassa. Mittaäsin lämpöä ja se oli alkuunsa 37,6....mutta myöhemmin se nousi jo 38,6:een asteeseen. Kerrankin menin ennen puolta yötä nukkumaan ja heräsin aamulla pesutupaan. Tosin mietin jaksaisinko lähteä, mutta päätin pestä käyttövaatteet ja jättää lakanapyykin toiselle viikolle.
Tänään auttaa ottaa levon kannalta. Onneksi sain tuuraajan maksakerhon vetäjäksi ja keilailun jätän täänään väliin. Nyt pitää huilia ja miettiä, että uskaltaako huomenna lähteä mökille, vaikka en ole sinne kolmeen viikkoon päässytkään.
Kun en nyt tiedä mistä tämä kuumeilu johtuu, eikä minulla ole mitään flunssan oireitakaan. Täytyy katsoa ja tarvittaessa ottaa yhteyttä erikoisterveydenhuoltoon.