Lauantaina olimme molemmat niin huonovointisia mieheni kanssa, joten päätimme olla kotona. Pidin koko päivän pitkää kaulahuivia lämmikkeenä kaulalla ja päätin ottaa päivän levon kannalta. Harvinaista,  että lauantaina tulee nukuttua päiväsaikaan kolmisen tuntia ja suostuu jättämään kirppikset ja muut shoppailut väliin. Kun iltapäivällä herättiin, niin yhteistuumin saatiin jauhelihakeitto keitettyä, syötyä ja sitten huilattiin ja katseltiin vain telkkaria.

Sunnuntaina sitten tuntui hieman paremmalta kurkussa, joten pakottauduimme ylös ja lähdimme kirppikselle. Tulihan kierrettyä monia kirppareita ja kaikkea mielenkiintoista löytyi matkaan.

1361824.jpg

Aika mukava läjä kaiken laista askarteluun ja käsitöihin liittyviä löytöjä. Löysin puoleen hintaan kolme pussia lankoja. Tosin kaikissa ei ollut vyötteitä, mutta yhteishinta langoille oli vain 1,25 euroa.Niitä oli yhteensä kymmenettä kerää. Löysin femmalla "Kauneimmat neulemallit" kirjan, jossa on yli 300 kuvioneulosmallia.Laadukkaat Windsor & Newtonin öljyvärit ( 2,80), askartelukortteja ja koristeita (1,50), lilasävyisiä satiininauhoja eurolla ja lasihelmet 50 centillä. Löytyi vielä nukkekotiinkin koottavia kalusteita parilla eurolla paketti. Niitä ostin tuplaten.
Lisäksi sain tutulta kirpparikauppiaalta parit kaunista kangasta (kahta väriä) ihan kaupan tekiäisiksi. Loppujen lopuksi aika pikkurahalla näitä löytöjä onnistuin taas tekemään.

1361831.jpg

Vanhan sinkkisen kastelukannut sain 3,50 eurolla ja koska se oli ehjä ja hyvin vankkaa tekoa, niin halusin ostaa sen mökille.

Iltapäivällä käytiin visiitillä erään ystävättäreni luona. Olo tuntui jo helpommalta, mutta ei tämä tauti suinkaan ole ohi mennyt. Kurkkua taas kaivertaa ikävästi, joten pitänee olla viikolla hieman varovainen, ettei tauti pahene. Ehkä jätän kuntosalitkin väliin tällä kertaa.