Taisipa ehtiä vuorokausi vaihtumaan jo seuraavan puolelle, kun ehdin avata tämän 17-vuotispäivän kunniaksi lupaamani juhla-arvonnan. Arvontaan voi osallistua seuraavaan juhlapäivääni saakka eli 13-vuotispäivääni asti 25.2.2008. Toiset ne vanhenee aikaa myöten ja minä olen aloittanut tuon ajanjaksoini laskemisen alusta jo neljännen kerran elämässäni.
Viikon päästä olisi kyllä kakun paikka, kun viimeisestä maksansiirrostani tulee kuluneeksi 13 vuotta. Sitä on syytä juhlistaa, niin kuin tätäkin mennyttä päivää.

1306037.jpg

Kakkukahvia voitte hörpätä juhlapäivieni kunniaksi arpajaisiin osallistuessanne. Olkaa hyvät!
Juhlistetaan samalla blogini 2-vuotissynttäreitäkin ja sitä, että olette jaksaneet kulkea remmissä mukana. On ilo havaita, että myös monin verroin on tullut uusia blogituttavuuskia ja kommentoijia kuluneen vuoden sisällä.

ARVONTA

Jos haluat osallistua arvontaan, niin jätä komenttilaatikkoon blogiosoitteesi tai sähköpostilinkkisi. Kerro samalla mikä harrastus on lähinnä sydäntäsi, jos arpaonni suosii sinua ja mikä on elämässäsi tärkeintä?

Kenellä ei vielä ole lompakossa tällaista elinluovutuskorttia, niin käykääpä täältä tilaamassa:

1306043.jpg

...Tämä on suurin lahja, jonka voi toiselle ihmiselle antaa. Olet korvaamaton!

PIIP...PIIP!
Huomio, huomio! Arvontapilliä on puhallettu ja arvonta-aika on tältä erää ohi. Huomiseen asti jos ehditte odottamaan, niin suoritan arvonnan. Kiitos kaikille vastaajille!