916617.jpg

Tämän taulun tein syyskuussa yhdistyksemme kerhoillassamme. Jäi hieman vaivaamaan tuo taustan väri, joten sitä ajattelin kotosalla silloin hieman tuunailla. Maalasin sen oranssin väriseksi, mutta se jäi kaivertamaan mieltäni. Jotain siitä puuttui tai jotain olisi pitänyt olla toisin.

Tänään menin taas moneen viikkoon kaupungin järjestämään kuvataidekerhoon. Sielläpä ei ollutkaan tänään muita maalareita, kuin minä. Sen kerran kun sinne jaksan raahautua, niin onkin kato käynnissä ja ope oli muissa hommissa eli asettamassa näyttelyä yläkerrassa. Kun sinne asti olin raahautunut, niin päätin istua vaikka yksin taiteilemassa.  Tuunaukseni jälkeen tauluni näytti tältä.

1022186.jpg

En tiedä, että onko se edelleenkään hyvä. Joskus tuntuu siltä, että kun alkaa muuntaa tekemäänsä työtä, niin siitä ei ikinä tulekaan hyvää ja kaunista. Tämä kuvaus on hieman kostea, joten siksi näyttää vähän laikukkaalta. Vieläkö kaipaisi jotain? Minä en todellakaan ole mitenkään kovin hyvä näissä varjostuksissa ja etupäätään taiteen näkemisessä. Maalailen vaan ihan huvin vuoksi ja ajan kuluksi.