Lauantaina meillä oli vapaaehtoistyön työryhmän kokous. Tämä oli tämän ryhmän ostalta vuoden viimeinen. Miten vaikeata olikaan kammeta taas aikaisin ylös sängystä, että ehtii kymmeneksi kaupunkiin. No, ehdinhän minä. Välillä vaan hieman huvittaa, että mitä lyhyempi matka on, niin sitä kiireempi tulee. Osa porukasta tulee jopa pohjois-Suomesta asti ja silti ehtivät ajoissa paikalle. Kokous oli kuitenkin oikein hyvin onnistunut.

Sain jo pienen joulumuistamisenkin.

1084321.jpg

Jouluinen kahvimuki sekä saunahunajaa... Hunajaa tulikin illalla jo testattua saunareissulla.

Kaupungista palattuani lähdimme heti Biltemaan, josta piti hakea sitä kaipaamaani kaksipuolista teippiä. Ostin varmuuden vuoksi kaksi rullaa, jos toinen on hukuksissa....ellei sitten molemmat satu häviämään. En ota itsestäni mitään takeita.

1084322.jpg

Matkan varrella taivalla näkyi möllöttävän valtavan kokoinen vaaleankeltainen kuu-ukko. Pitihän siitä napsasta kuva auton tuulilasin läpi.

Biltemasta menimme Vantaalle uuteen Tarjoustaloon. Siellä oli tavaraa ja tilaa paljon. Yksi iso miinus minulla on kyllä Tarjoustaloon nähden, että niissä on se vika monesti, ettei hintoja näy mailla halmiella. Sen kyllä sai tuta myös kassoilla, kun jonoja tuli kun kassat joutuivat yhden sun toisen tuottteen kohdalla soittelemaan takahuoneeseen kyselläkseen tuotteiden koodeja ja hintoja. Raivostuttavaa ja jos jotain mielekästä näki hyllyillä, niin hinnoista ei ollut tietoakaan. Tämän huomion olen jo tehnyt aiemmin omassa vastaavassa myymälässä. Miten ihmeessä se hinnoittelu on tehty niin vaikeaksi ja keneltäkään ei voi edes kysyä, kun on vain kassahenkilökuntaa näkyvillä.

1084324.jpg

Enkelin mallisen piparimuotin sentään löysin. No, ei tässä tietty kaikki. Mies haali matkaansa iskuporakoneen ja minä ostin kuumailmapuhalatimen askartelua varten, jos se sitten passaa polttamatta koko torppaa. Sitten ostin vielä turvavöihin kiinnitettävät pehmusteet, kun välillä tuntuu ikävältä että hihna painaa ilkeästi kaulaa tai muuten tuntuu pahalta. Näissä ei sitten ollut koodia, jota piti soitella. Vähän tuli taas törsättyä, mutta jospa sitä vaikka hieman ennakkoon tuhlaili niitä veron palautuksiaan.

Tässä se meidän kuutmokeikka olikin. Illalla Marsu toi lastin Tupperwarekamoja ja osa niistä meni jakoon, mutta tuli sitä itselleenkin taas mukavasti kaapintäydennystä. Saunareissun jälkeen alkoi kummasti ramasemaan ja ihan piti nukkua tunnin "päikkärit", vaikka ilta oli jo parhaimmillaan. Olinhan istunut monta tuntia kokouksessa äänessä, joten se näytti ottavan voimille. Nyt sitä kukutaan taas kun pitäisi jo olla nukkumassa. Mutta ehtiihän sitä vieläkin.