Nukkekotiarpajaisiin osallistui yhteensä 22 osallistujaa. Listasin osallistujat numerojärjestyksessä, poistaen omat kommentit sekä saman vastaajan tuplakommentit. Mieheni lupautui olemaan arvonnassa "Onnen onkijana", kun miespuolista ei voi nimetä Onnettareksi.

418870.jpg

Jännittävää...mikäköhän arpanumero paljastuukaan?

418875.jpg

Ketä tämän numeron taakse kätkeytyykään? Anteeksi, että nuo arpalaput ovat vähän epätarkkoja, sillä tulostemuste oli lähes loppu, niin kuvasin ne näytön läpi. Numerot ovat nimien edessä ja niiden mukaan arvonnat suoritettiin.

418877.jpg

Kenenkäs nimi sieltä pilkistääkään....Sehän on Kirstin arpa. Onneksi olkoon Kirsti ja laitapa yhteystietosi tulemaan? Ajatus oli laittaa jotain nukkekotimaista, mutta ei taida Kirstillä nukkekotia olla....vai halutako mieluummin jotain neulontaan tai askarteluun liittyvää? Laita sähköpostia tulemaan. Sivuni oikeasta kulmasta löydät sähköpostitietoni. Onko toiveita....voisin huomenna katsella jotain kaupunkireissulla!

Koska arvontaan on osallistunut näinkin paljon väkeä, niin päätin arpoa toisenkin voiton!

418910.jpg

Tämän arvan taakse kätkeytyy.....Katri!

418891.jpg

Hahaa....Toinen arpa osui Katrille. Katrilla näyttää olevan tuuria arpajaisissani, sillä aiemminkin on arpaonni suosinut täällä. Sama kysymys Katrille, että haluatko nukkekotimaisen voiton tai jotain käsityöhön liittyvää? Laita sähköpostia. :)

PALJON ONNEA KIRSTILLE JA KATRILLE! Kiitos myös kaikille osanotosta ja kivoista vinkeistä!