Viikonlopulla kävin taas kirpparilla. Sieltä löytyi mukaani muutama pussillinen nukkekodin kalusteita. Jo aiemminkin ostin sieltä hieman kalusteita, samaiselta pöydältä. Tässä näitä löytöjäni:

Tässä parin setin sisältöä. Niissä oli yhteensä kaksi sohvaa, sänky, sohvapöytä, pirttipöytä sekä viisi tuolia. Lisäksi oli kaksi metallikehyksistä sisutustaulua.

Tässä setissä oli pitkä vaaleansininen sänky ja kaksi sinistä tuolia, keltainen punottu kori sekä käsilaukku.

Tämä setti sisälsi vaaleansinisen parivuoteen, pikkunuken ja sille housut sekä käsilaukku.

Tämä setti taas sisälsi kaksi punaista sänkyä ja muovisen, sinisen keinun sekä kaksi muovista esinettä.

Viimeisessä setissä on kullan väriset kalusteet eli sohva, kaksi tuolia sekä pyöreä pöytä, musta pieni neulekori sekä yksi sisustustaulu.

Monen moista tavaraa on taas tullut hankittua, mutta jos jossain vaiheessa saan kolme nukkekotiani tuunattua, niin ompahan ainakin kalusteita varalle.Kohtuuhintaisia nämä setit eli pussillinen maksoi 2,50 euroa eli nämä kalusteet maksoivat yhteensä 15,00 euroa.

Löysinpä vielä hieman muutakin. Tässä ensinnä nukkekotiprojektia ajatellen: muutama sisustuskangas, joita voi käyttää verhoiluun tai vaikkapa matoksi ym. Lisäksi löysin 16 Quassiväriä. Kokeilinkin jo yhteen rikkoontuneeseen nukensängyn päätyyn, johon olin uusinut päätylevyn, mutta siitä puuttui vielä väri. Sinistä quassia pintaan ja hetkessä se kuivui, eikä väri lähtenyt irti kosketellessa. Näitähän voi siis vallan hyvin käyttää nukkekodin kalusteiden maalaamiseneen.

Noita koristenauhoja ajattelin korttiaskarteluun, mutta tiedä mihin niitäkin voi vielä hyödyntää. Lisäksi löysin irrallisia papereitani varten ison läjän muovitaskuja eurolla.  Softiksesta tehtyjä leimasimia löysin 0,50 eurolla. Suurin osa näistä löydöistä löytyi Kehä III Kirppikseltä Vantaalta, osoitteesta Virkatie 7. Se on Tauno Korhosen vanha toimitalo, Puuilon vieressä.