Tänään tultuani kotiin kaupungisa oli posti-Pate taas käynyt ja tuonut pakettikortin. Mietin, että mitäköhän sieltä taas on tulossa, kun sain jo Meemulta tilaamat langatkin. Mitään muuta ei voi olla, kuin Novitalta, kun lähetin palautetta kierteettömästä vanhan rosan värisestä Samoslantasta. Jouduin vielä maksamaan postimaksunkin, kun virkailija ei tajunnut sen paketin olevan kirjelähetys tai jos kriteerit eivät täyttyneet yhden lankakerän paksuudesta, niin kai hän olisi osannut selittää mikä lähetyslupanumero alkaa saamallani numerosarjalla. Niinpä piti maksaa tuosta palautuksesta 3:75...lupasivat Novitalla hyvittää sen lankana.

828671.jpg

Paketissa ei tullut sitä Samoslankaa, mutta ei olisi ollut väliksikään, kun kyseinen työ on valmis ja enempää sitä en tarvitse. Sain siis hyvitykseksi kolme kerää (3x150g) Seiskaveikkaa, aivan vaalean harmaata. Kiitos vaan eli eiköhän niillekin vielä käyttöä löydy. Lisäksi sain Novitan uuden syksy-extralehden.  Nuo alimmat lankakerät eivät kuulu tähän satsiin, vaan bongasin tuo vaalenpunaisen virkkauslanka-colorin eurolla Menitalta. Tosin en ole tuollaisesta ohuesta langasta mitään tehnyt, mutta kun halvalla sain, niin saatanhan joskus kokeilla. Tuo vanha rosa mohairlanka on Fidasta eli lähetyskirppikseltä eurolla. Jotenkin tuntuu, että mulla saattais olla sitä lankaa varastossa...tai sitten ei.
Kävin vielä Menitalla ostoksilla, mutta siitä sitten myöhemmin.

808223.jpg

Tämä Salomonin solmuhuivi on siis tehty siitä langasta, jonka viallisen kerän palautin Novitalle. Enpä taida toiste siitä langasta huivia tehdä tai hapsut täytyisi jotenkin solmia, ettei purkaannu tai säikeile.Vaihtoehtona tietty on jotain toista lankaa hapsuihin. Ihan kiva muuten tuo huivi on ja pehmoista puuvillan tuntua.