Tuhannet kiitoksen Muoriskalle, joka keksi piristää päivääni ja lähetti toiselta puolelta Suomea minulle ihanan ylläripaketin.

1315006.jpg

Hieman ihmettelin kaunista pakettia ja sitä, että miten se oli märkä. Tuntui jopa vähän kuraiseltakin. Olikohan Pate tiputtanut sen kuralätäkköön? Paketista puuttui myös osoitelappu eli kohdalla oli vain repeytynyt ja märkä aukko. Onhan paketissa pitänyt olla osoitelappu, sillä miten Pate muuten tiesi nyytin tuoda meidän luukusta sisään.

Jännittyneenä availin Marimekkokuosista pakettia ja mitähän mukavaa sieltä löytyikään.....

1315021.jpg

Ei näköjään ole jäänyt epäselväksi mistä minä tykkään. Neljättä kerää ihania rosan värisiä Zimba Fix-lankoja putkahti paketista esiin. Voi, muoriska....olet sydämellisen ihana ja todella piristit päivääni. Ajattelinkin heti, että noista langoista pitänee opetella tekemään sellaiset ihanat pitsineulesukat, joita olen vuosia kuolannut. Kutakuinkin tuollaiset, jotka linkin takaa löysin.

Ihania ystäviä täällä blogimaailmassa....tuntemattomia, mutta silti niin tutun olosia. Jaksavat vielä yllättää ihanilla paketeillakin, kun vaan joku esine tai tavara tuntuu niin toisen oloiselta. Kiitos!