Lauantaina tehtiin taas tavanomainen kirppari reissu. Tällä kertaa suuntasimme Keravan ja Tuusulan tienoille. Tullessa poikkesimme Vantaan Virkatiellä. Tässä osa eilistä saldoani:

"Askartelusilmät" ovat jatkuvasti valppaana kirpparilla. Nyt löytyi kauniita perhosia, strassikukkia sekä punaisia ja valkoisia paperikukkia.

Kammoksuttaa hieman tuo keväinen aurinko, sillä pelkään niitä haitallisia säteitä, jotka viime kesänä aiheuttivat sen okasolusyövän. Löysin kirpparila  Vichyn 50+ aurinkovoiteen. Sellaista haaveilin jo ostavani, mutta kun ne maksavat oikeasti kovin paljon. Nyt sain siis 4,50 eurolla avaamattoman tuubin. Lisäksi löysin Revlonin meikkiä tuubin. Harvoin kaupasta noin laadukasta meikkivoidetta raaskin ostaa. Sitten ostin aloeveravoidetta, kun miehen kasvot hilseilevät kovin ja muistan, että joskus terveysmessuilla myytiiin tuota voidetta paljon "kovemmalla" rahalla...nyt sain pariin euroon.

Kimaltelevan pikkulompakon löysin edullisesti. Tällainen sopii paljon paremmin juhlakassiin, kuin iso lämiskä.

Löysin myös pinkin, kotimaisen nahkavyön edullisesti.

Pinkit vauvan neulehousut ostin sukulaisvauvalle. Lisäksi löysin muutaman siistin puseron itselleni, flleesehupparineuleen, kävelykengät ja jotain muuta pientä. Helposti näihinkin saa kyllä rahaa palamaan, mutta toivottavasti näistä löydöistäni on jotain iloa itselleni sekä muille.

Edit: 22.3.2009 lisätty:

Unohdin laittaa vielä tämän pupunaulakon kuvan. Siinä  muutama koukku pikkuvieraiden kylään tuloa varten. Siihen mahtuu pikkuisten ulkovaatteet kivasti naulakkoon.