Eilen ja tänään on postiluukku kolahtanut Posti-Paten ohikulkiessa ja tällaisia ihanuuksia on tipahtanut postiluukusta sisään.

2138508.jpg

Tällaisia ihanuuksia sain Pirjon blogin arvausleikistä. Ajatukseni osui oikeaan ja sain lahjuksia postin kantamana. Pirjo lähetti vanilijalta tuoksuvan tuikkukynttilän ja lasisen kynttiläalusen. Ohessa oli myös joulunpunainen, puinen sydän...kauniiden enkelten kera. Joulukorttikin oli ohessa. Kaunis kiitos Pirjolle!

Tänään sitten taas postiluukku kolahti ja sieltä tipahti yllätyksellinen kuori. Ei minulle mitään pitänyt tulla...onko tämä joku erehdys?

2138524.jpg

Ihanilla jouluisilla yllätyksillä, ystäväni Hallatar minua muisti, näin joulun alla. Kiitos oikein paljon....iloisesta joulutervehdyksestä.

Itse olen ollut niin kiireinen ja saamatonkin, että näyttää siltä, etten ehdi juurikaan joulukortteja lähettämään, mutta posti-Pate toi tänäänkin minulle pari jouluista tervehdystä. Tulee hieman paineita....miten voisin olla vastaamatta näihin saapuviin posteihin. Täytyy ottaa varmaan elektroniikkaa avuksi.

2138539.jpg

...ja niin joulu joutuu jo taas pohjolaan.

Kiitos kaikille muistamisista!