Viikonloppureissulta palattuani olin jälleen taas aivan "ällikällä" päähän lyöty, sillä ensinnäkin sähköpostiini oli saapunut lähes 50 kommenttiviestiä. Lisäksi suurempi yllätys oli löytää kommentteja Eijalta, Satu H:lta sekä Famulta. Nämä ihanat blogiystävät ovat huomioineet minua tällä suuren moisella tunnustuksella.

818739.jpg

Eija, Satu H. ja Famu antoi minulle näin kauniin  "plakaatin". Famu kävi kurkistamassa ,mitä plakaatin suunnittelija on laittanut ohjeeksi sen käytöstä.Hän löysi englanninkielistä tekstiä,joka vapaasti suomennettuna kuuluu näin:Tällaisen tunnustuksen voi antaa blogiystäville,jotka huolehtivat toisista,antavat tukeaan ja ovat positiivisen ilmapiirin luojia blogimaailmassa.Käytä vapaasti nappia kertoaksesi saajalle,että "You are nice".Tätä tunnustusta voisi kutsua "Mukavien (hyvien) asioiden blogitunnustukseksi."-Nappia klikkaamalla lötyy alkuperäinen englanninkielinen teksti.

Olen aivan liikuttunut, että viikon sisällä minua on muistettu monin kauniin elkein. Ensiksi tuli Rockin' Girl Blogger-tunnustus, sitten Jussi lahjoitti koko "kukkakedon" ja nyt vielä kolminkertaisena muistamisena tämä Nice Matters Award-tunnustus. Pelkään ihan punastuvani vallan.

Mieti kenelle tämän tunnustuksen haluaisin antaa. Seitsemälle sen saisi jakaa.

1. Ensinnäkin haluaisin antaa sen MarLille, joka on muistanut minua "yllätyksillä" ja lisäkäksi sain tutustua lomalla tähän positiiviseen blogilaiseen, joka luo ympärilleen kauneutta ja empatiaa. Kiitos MarLille ylläreistä.
2. Haluan antaa tämän tunnustuksen Akalle, joka on pistänyt hyvän kiertämään eli haastanut positiivisella tavalla monia blogilaisia auttamaan neuletilkkujen muodossa. Huomasin sivustolta, että on ollut oikein Apu-pupu ja tilkunteko talkootkin. Hienoa. Akka huolehtii pikkuisten lasten lämmöstä.
3. Heluan antaa tämän tunnustuksen myös Kangaskasalle, jonka blogista löytyy kauniita käsitöitä ja lisäksi blogi on hyvin "elämän makuinen". Kauniita kommentteja...välittämistä.
4. Neljännen tunnustuksen saa Titti, jonka blogissa voi ihailla kaikkea kaunista.
5. Jaan viidennen tunnustuken, jonka haluan antaa Hallattarelle. Blogissa voin ihailla kauniita kuvia ja runoja. Blogista hehkuu lämpö.Hallatar nimen omaan huolehtii toisista ja antaa tukea.
6. Tunnustuken haluan antaa myös Tiitsalle. Hänen ansiostaan niin moni meistä on oppinut Salomonin solmun salat ja Tiitsa on houkutellut positiivisella tavalla myös muutenkin minua ja muitakin yrittämään käsityön saloihin. Positiivista eteenpäin tsemppaamista.
7. Tunnustus menee vielä Catariinalle, joka on oikea "blogimamma" ja luo positiivista auttamisen halua blogissaan. Lisäksi olemme saaneet ihailla hänen kauniita käsitöitään.

On monia muitakin positiivisia ja eteenpäin tsemppaavia blogeja, joille haluaisin tämän tunnustuken antaa. Tosin moni on sen jo saanut, kutn Marsu ja  Taava, joita olisin halunnut myös muistaa. Heiltä olen saanut ihan konkreettista apua. Lisäksi olisin halunnut antaa tämän myös Tanjalle. Nelmikin olisi huolenpidollaan ansainnut tämän tunnustuken. Annan heille kuitenkin tässä samalla kunniamaininnan. :) Olette kaikki niin ihania ja olen vallan liikuttunut myös tuosta arpajaispostauksen kommentista.

PS. Huomioikaa, että arvonta-aikaa on maanantai-iltaan asti. Kommentit siitä kertovaan postaukseen.