Tänään pääsin vihdoin ja viimein kampaajalle. Monta kuukautta on kulunut siitä, kun viimeksi kävin ja nyt tuntui siltä, että oli lopulta mentävä hieman siistimään hiuskuontaloaan. Tyvikasvukin oli päässyt pahasti yllättämään ja näkyi jo runsaan viiden sentin alueelta oma hiusten pohjaväri.

Tästä tämä muodonmuutos tänään alkoi_

Aiemmin olen värjäyttänyt hiukseni tummalla alalatvoista ja vaalealla päältä. Oma hiusteni nuoruuden aikainen väri on ollut liki tuon vaalean värin, mutta vanhetessaan on maantien väri tarttunut hiuksiini. :)) Itse olen pitänyt tästä hiusväristä. Tänään päätettiin tehdä vähän toisin kuin aiemmin. Nyt oli latvatkin päässeet kasvamaan aika runsaasti, joten kampaaja halusi tehdä minulle ns. polkkatukkamallisen leikkauksen. Olisin halunut, että malli olisi vähän viistänyt etuviistoon, mutta osa sivuhiuksista on vielä liian lyhyttä....antaa vielä hieman kasvaa, ennen kuin tulee juuri sellaiset.

Paljoa ei siis hiusten pituus lyhentynyt. Hieman tasoitettiin ja "raasetttiin" päältä. Kulmatkin tuli laitettua, vaikka nyt vielä tuntuu aika julman näköisiltä.

Hieman oudolta tuntui, kun käsittelyn jälkeen hiukset näyttivätkin vielä näin pitkiltä.

Tällä mallilla ei ole niin väliä, vaikka vähän ylipitkäksi kasvaisikin. Joskus aikoja sitten on ollut tämän tyyliset hiukset, ilman värjäyksiä. On mulla joskus ollut nuorena pitkätkin hiukset, mutta äiti vähän tasoitti ja lopputulos oli se, että piti varata aika kampaajalle ensimmäistä kertaa elämässäni....sitten tasoitetiin vähän enemmän ja sain ekan permiksen. Sen jälkeen ei minulla ole pitkiä hiuksia ollutkaan.

Tämä niskatukka on minusta aika mukava ainakin tällä hetkellä ajattelen niin. Tiedä sitten, kun kesä saapuu, niin olenko sitä mieltä vai hiottaako hiukset liikaa. Onhan se kiva välillä kyllä kokeilla jotain uutta mallia. Kampaajan mielestä tämä malli sopii minullle paremmin.