Tällä viikolla on posti kujettanut mielekästä postia. Ensinnä viikolla tuli kolme kaivattua lehteä. Aina niitä selatessa miettii mitä kaikkea tekisi mieli tehdä, mutta jossain vaiheessa sitten  huomaa, ettei tullut mitään tehtyäkään. Kesä on kuitenkin tulossa ja lomalle mennessä sitten vie mukanaan autokuormallisen (?) kaiken näköistä tykötarvetta, siltä varalta, että jotain tulisi tehtyä. Joskus tulee ja joskus taas ei.

1539381.jpg

Hieman kesälukemista, jos aika antaa enemmän myöten, kuin talviaikaan. Sitten näissä mallilehdissä on ainakin silmänruokaa.

Tänään tuli paketti. Mietin hetken, että olenko saanut jonkun lehden kylkiäisenä kirjan, kun en millään muistanut mistä hyvästä se voisi olla. Lasku sitten paljasti, että jossain vaiheessa hämärillä hetkilläni, olin tilannut "Rakenna kotipihalle" kirjan.

1539385.jpg

Kirjassa on paljon tietoa mm. perustekniikasta, käytävistä ja oleskelualueista. Sitten on aitojen, muurien ja porttien rakentamisesta, sekä terasseista ja vajoista kuin myös huvimajoista. Mistäs sitä koskaan tietää, mitä mieli tekee rakentaa. Toki täytyy sitten miettiä lupia ym. Ainakin on jotain, mitä haaveilla.

Tulipa vielä yksi pakettikorttikin ja posteljooni sanoi, että oli niin pitkä paketti, ettei se mahtunut matkaan. Lupasin hakea sen joku päivä konttorista. Siellä on julisteita ensiviikon maksapäivää varten. Niitä olisi tarkoitus jakaa alueiden terveyskeskuksiin sekä apteekkeihin. Vanhasaan jo tiedän, ettei ainakaan Yliopiston apteekkiin saa viedä mitään potilasjärjestöjen julisteita, kuin ei muutakaan eli vain heidän omia mainoksiaan. Täytyy miettiä mnne niitä voisi jakaa. Tämän vuoden teemana jälleen on alkoholimaksasairauksien runsas lisääntyminen. Olisipa hyvä, jos Alko ottaisi seinälleen sellaisen julisteen, pienenä varoituksen sanana, mutta silloinhan myynti voisi vaikka laskea.