Eilen laskiaissunnuntaina kokoonnuimme kässäkerholaisten kanssa Maijulla. Teemana oli paperikukkien valmistusta, jota en ehtinyt kyllä kovin tarkkaan  seurailemaan. Tarkkaavaisuuttani häiritsi  muutama  tapettikirja, jonka Kirsti oli tuonut  tullessaan. Minä sain valita siitä ihania tapettimalleja nukkekodin seiniin. Tosin  rohmusin sen verran enemmän ihan luvan kanssa, että voisin päällystää tapeteilla vaikka useammankin nukkekodin tai  roomboxin. Kerrassaan hemaisevia malleja. Kunhan saan mielikuvitukseni liikkeelle ja tarmoa jostain nukkekodin tuunaamiseen.

404771.jpg
Kirsti ja Marsu seuraa Tarjuskan puuhailua. (kuva: Maijun ottama)

Taava ahkeroi ihanien spiraalihelmien kanssa ja hieman ehdin ottaa oppia niistä, jos nyt sitten enää päivän parin päästä muistan mitä pitikään tehdä. Siinä kaiken lomassa nauroimme ja herkutttelimme nyyttärikesti periaatteella pöydän antimista. Tosin Maiju oli keittänyt herkullista hernesoppaa, jota innolla nautimme. Olihan minulla käsitöitäkin mukana. Itseasiassa oli jo viime kerralla mukana olleet huopanen-tossut. Tosin ne olivat olleet kassissa koskemattomina siitä lähtien ja ihan noin varuiksi otin Fifin tekeleenikin, joka oli jäänyt jo ennen joulua tauolle tiukan paikan tullen. No, ehkä niistäkin joskus valmiita tulee.

404450.jpg

Jos ei ketään muuta mitään näytä tekevän, niin Maiju ainakin tekee helmistä sammakkoa ja Taavakin teki helmikorua ja kukkiakin syntyi...en vain ehtinyt kuvata enempää, kun kamerasta patterit loppuivat.

404451.jpg

Kässäkerhon perusidea onkin kai siinä, että yhdessä tehdään ja on hauksaa, tai ainakin opetellaan jotain uutta. Hauksaa meillä ainakin oli.

404460.jpg

Täytynee vielä esitellä mitä sain kässäkerhoytsäviltäni Marsulta, Anitalta ja Kirstiltä lahjaksi heidän kirppiskäynniltään, kun tämä on kuulema "ihan mun näköinen" taulu, niin piti kuulema ostaa. Kiitos ystävät! Laitan sen tähän työpöytäni tuntumaan seinälle koristeeksi, niin muistan neitä ruusuisin ajatuksin.