Viikko sitten sain idean ja insipiksen, tehdä itselleni juhlia varten hapsulangasta hihattimen. Alkuunsa kaavailin tummaa, lähinnä mustaaa hihatinta, mutta varastossani ei ollut kuin yksi ainoa kerä mustaa virolaista hapsulankaa. Niinpä tyydyin varastoni antiin ja mitäpä muuta sieltä löytyikään, kuin aiemmin Lidlistä hamstraamaani Las Vegasin hapsulankaa. Se sai kelvata ja toki sekin sopii mustien vaatteiden kanssa, joten tuumasta toimeen.

2108569.jpg

Näillä pääsin hyvin alkuun. Ohje löytyi viime talvisesta Novita-lehdestä, paitsi käytin Tango Faniin sijasta Las Vegasin hapsulankaa. Puikot olivat banbuiset...kokoa jotain...sopivat kuitenkin. Lankaa tekeleeseen meni pakkausessa olleet viisi kerää kutakuinkin tarkkaan eli tuossa kuvassa oleva nyytti jäi vain jäljelle.

2108570.jpg

Tällainen hapsuinen ja pörröinen pinkki hihatin siitä tuli takaa päin ja edestä....

2108571.jpg

...tuli tällainen. Kiinnitin toisen hihan suuhun helmillä somistetun kukkasen. Tosin kuvassa hiha hieman on valunut pois paikoiltaan. Olimme pikkujoulua viettämässä Hyvinkään Sveitsissä ja tanssieessa huomasin hihan hieman valuvan, joten kotona vähän kursin hiha-aukkoa vähän pienemmäksi. Nyt tuntuu jo paremmalta ja kauniita kehuja tuli tuosta hihattimesta, joten ei kai se sitten ihan hullunkurinen ollut. Ainakin se oli mukavan lämmin, mutta ei kuitenkaan kuuma.
Saatanpa vielä innostua tekemään vaikka mustakin tuollaisen tai sitten jonkun vastaavan.