340527.jpg

Tässä piti aloittaa ajankuluksi oikein nettikäsityö. Tietokoneen käyttö blogeja selatessa ja kommentoitaessa on osoittautunut perin hitaaksi näinä päivinä. Tänään ajattelin kommentoida blogeissa, mutta siellä missä onnistuin, niin kommentit menivät kahteen kertaan ja toisinaan taas kului armottoman kauan kommentoimiseen ja selaimen palauttamiseen takaisin blogiini.Välillä taas kone teki aikakatkaisuilmoituksen ja kehoitti yrittämään uudelleen. Tuskastuttavaa...en hermoile, enhän. Kärsivällisyyttä....eihän eläkeläisellä ole muuta kuin aikaa.

Puhdetyöksi aloitinkin eilen tekemään tuosta Kitten Mohairista Salomonin Solmuhuivia. Työtä voi tehdä tuossa kommentoinnin ohella. Sillä aikaa kun kone lataa, niin ehdin tehdä useamman lankalenkin tai hyvässä lykyssä jopa toista riviä. Kuvien lataaminen kävi tuossa viikolla ylivoimaisen hitaasti, jolloin jo ehdin tuumata, että onkohan huivi valmis ennen kuin postaukseni. Toisin kuitenkin sitten kävi. Eilen iltasella sitten surffailin netissä ja kommentoin blogeihin. Taidampa siirtyä kohta yölinjalle, sillä kone pelitti silloin loistavasti ja ei takkuillut ollenkaan. Tänään taas alkoi hidastelemaan.

Voi, voi....taitaa olla Tuomaksella kovat ajat taas, kun me täällä rutistaan. Tähän vuodatukseen kun on tullut niin riippuvaiseksi. Elämä on....blogiystäviä, surffailua ja eilen illalla ihan oikeaa keilailua taas. :)