Eilen päätin Maijun kutsusta mennä heille leimailemaan hieman korttikuvia. Itselläni ei ole ollut ainoatakaan mangolialeimasinta ja lauantaina bongasinkin Maijun uuden postauksen, jossa kertoi laittavansa niitä myyntiin. Heti oitisn viestitin, että haluan jokusen leimasimen ja tällaisia aarteita on nyt minullakin:

1507193.jpg

Eiköhän noilla leimoilla jotain kortin tapaista saa jatkossa aikaan, niin ei tarvitse aina tehdä 3D-kortteja.

Toisen roska, on toisen aarre, joten rohmusin vielä monen moista askartelumateriaalia mukaani. Kyllähän näihinkin hieman rahaa upposi. Harvoin raaskin ostaa kaupasta mitään kalliita askartelutarvikkeita, joten kun toinen kyllästyy, niin sitten on mun apajat.

1507221.jpg

Tällaisia neliskulmaisia taustapapereita ostin Maijulta.

1507231.jpg

Lisäksi haalin erivärisiä kuitupapereita varastooni.

1507239.jpg

...sekä keväisen olosia kuultopapereita korttien taustalle.

1507243.jpg

Onpa koreita tautapapereita, niitä en tietenkään voinut vastustaa.

1507247.jpg

Näitäkin oli ihan pakko ostaa muutama arkki eli täytynee opetella tekemään muutama pieni lahjapakkaus, valmiista osasista. Koristella voi niitä sitten oman mielensä mukaan.

Eiköhän näistä Maijun siivouksen tuotoksista, ole mulle vielä paljon iloa. On se mukavaa, kun on tuollanen keräilijä sisko, joka raaskii kuitenkin välillä luopua jostain turhasta. Vielä kun jostain saisi aikaa ja intoa korttien tekemiseen. Onneksi Maijulla oli tilaisuus vielä vähn leimailla korttikuvia.