Monin paikoin tänään on ollut kova pakkanen. Eteläisessä Suomessa pakkaslukemat eivät ole nousseet niin korkeiksi kuin pohjoisemmassa Suomessa. Kuitenkin tämä 17 asteen kylmyys tuntui oudokseltaan hirmuiselta koettelemukselta. Onneksi ystävättäreni soitti ja lupautui hakemaan minut miehensä kanssa kuntosalille, kun mies oli menossa asioille samoille suunnille. Pieni viiden minuutin kävelymatka pysäkiltä, ei ehtinyt luita rikkomaan. Sanotaankin kyllä, ettei kylmä luita riko...tokkopa sentään rikkoisi.
Tunti vierähti rattoisasti kuten tavallisestikin. Linjurilla tultiin kotikonnuille ja sitten livahdin kirppikselle sillä aikaa kun noutaja tuli hakemaan minut sieltä. Katsoin taas sillä silmällä, josko tänään mitään näkisin mielekästä. Oikein kun penkoo pikkulootia, niin voi löytää vaikka mitä:

380687.jpg

Nämä pienet keittiövälineet ovat Barbien keittiöstä. Ne ovat puisia. Näyttää ehkä hieman isohkoilta nukkekotiin. Jos eivät sinne sovellu, niin sitten täytyy kai alkaa rakentamaan roomboxiin keittiötä.
380718.jpg

Mitäs vielä satuin löytämään? Phashimirhuivin...pinkin tietty. Kokoakin on aika kosolti eli 80x220 noin silmämääräisesti mitattuna. Parilla eurolla sen ostin.
Käytiin vielä samalla Citymarketissa ruokaostoksilla ja Tarjoustalon mainoksen mukaan bonuskortilla tai Tarjoustalon etukortilla saisi 15 % alennusta Novitan langoista. Siksipä oli ihan pakko ostaa pari kerää lankaa, vaikka en ole vähään aikaan neulonutkaan. Haaveena opetella sukkien tekoa, kunhan aika antaa periksi ja tietysti pitänee olla hieman inspistä hommaan.

380724.jpg

Yhä harvemmin ehtii iltaisin katsomaan televisiota, mutta tänään sattumalta osui silmini dokumentti, jonka katsoin. Illan dokumentti alkoholisoituneesta isästä ja suhteestaan tyttäriin oli koskettava. Katselin sitä surullisena...niin monessa kodissa on lasinen lapsuus.Tällaisilla tunnelmilla tänään.