Eilen taas olimme lempiharrastustemme mukaisella kirpparikierroksella. Käytiin Prisman parkkihallissa katsastamassa, jos sieltä löytyisi mitään mielekästä. Ensimmäinen ostoksemme oli kahdeksanlaatikkoinen kaappi. Ajattelin, että siihen saisi ehkä mahtumaan "lähes kaikki" askartelutarvikkeeni.

1343392.jpg

Yksi vedin oli mennyt rikki, mutta olkoon ja voihan ne kaikki vetimet ajan kanssa vaihtaa, jos haluaa. Ehkäpä voisi vaikka maalatakin tuon kaapiston joko vaalean siniseksi tai pinkiksi. Illemmalla sitten ryhdyin järjestelemään kaapistoa ja kappas ollakaan, vielä on paljon kamaa muualla, vaikka yllättävän paljon tähänkin mahtui. Jostain kumman syystä sitä askarelumateriaaliakin tänne meille lisääntyy, vaikka itse ei sitä huomaakaan hommanneen.

Lisäksi ostin Mellunmäen kirpparilta tulostinmustetta. Normaalistihan muste maksaa "maltaita" ja Canonin värit tulevat maksamaan noin 60-70 euroa. Ajattelin ottaa riskin ja ostin pari täyttöpakkausta. Jäin vain ihmettelemään, että miten värien lisääminen tapahtuu.
Onkohan kenelläkään mitään kokemusta moisista? Toisessa pakkauksessa on ruisku ja neljä väripulloa. Yhdessä lukee cyan (sininen), toisessa Magenta (punainen), kolmannessa Cartrige flush ja neljännessä yellow (keltainen). Mikä tuo kolmas pullo amhtanee siis olla?
Toisessa pakkauksessa on myös neljä pulloa, joista kolmessa lukee Black eli musta. Neljännessä pullossa on myös sitä Cartrice flushia.

1343459.jpg

Jos jollain siis on kokemusta tai jotain mainittavaa, niin vinkatkoon. Nuo kaksi pakettia maksoivat yhteensä n. 10 euroa, joten tulisi kyllä edullisemmaksi jos vaan ovat toimivia ja luotettavia.

Prisman parkkiksen kirpparilta löystyi myös mielenkiintoinen ompelutarvikerasia, mutta siihen samaan kauppaan kuului myös rasiallinen sukkapuikkoja ja virkkuukoukkuja sekä  jotain yksittäisiä pieniä lankakeriä ja lahjanauhaa, jota voi käyttää askarteluun.

1343485.jpg

Tuon ison pussillisen kierrepuikkoja sain kylkiäisenä Mellunmäestä, kun satuimme paikan päälle sikäläisen talviriehan aikaan ja ostarin aulassa oli kirppismyyntiä joka oli lopuillaan.

1343478.jpg

Tuossa kirppissatsissa oli ryijykoukku, pari neulakinnasneulaa (joita jo havittelin muutama viikko sitten). Tosin en ole varma opinko koskaan niitä neulakintaita tekemään. Lisäksi joukossa oli muutama vanha virkkuukoukku ja yksi sellainen pitkä koukku, jollaisen olin joskus aiemmin jostain kirpparilta jo löytänyt, joku taltta ja muutama värkki, josta ei hauakaan , mitä niillä tehdään.


1343489.jpg

Tuo pinkki lehtikotelokin oli "pakko" ostaa, kun halvalla sai. Tulihan sitä muutakin pientä ostettua, mutta ei mitään niin kovin mainittavaa.
Ostin kyllä yhden paketin askartelumateriaalia. Paketissa oli iso nippu punavalkoisia kartonkeja, pari pakkausta tarrapaloja ja kaksi rullaa ohutta kaksipuolista tarranauhaa. Lisäksi oli nippu puisia pyykkipoikiakin. Eiköhän niillekin käyttöä löydy.