Tänä aamulla nousin aikaisin ylös, sillä uni ei jostain syystä tullut oikein silmäkulmiin. Mitäpä sitä turhan päitten yrittää väkisin levätä, joten nousin ylös ja mietin, että rupeanko leipomaan. Muistui pian mieleeni viimeinen joulukorttien postituspäivä. En ollut yhtään korttia saanut aikaiseksi, joten päätin tehdä hieman pelkistettyjä kortteja parikymmentä kappaletta. Nyt en tänä vuonna lähettele tapani mukaan  yli sadalle ystävälle tai tuttavalle, vaan joillekin erityisen joulutervehdyksen tarpeessa olevalle ystävälle...lohduksi ja valoksi.

2146549.jpg

Joskus taannoin olen ostanut kirpparilta punaista kartonikia, joka on ehkä jonkun firman ylijäämää, koska niissä on sellaiset katkoreunat. Värinsä puolesta nämä sai kelvata. Lisäksi ostin viikolla enkeliaiheista joulupaperia ja rullasta leikkasin kuviosaksilla enkeleitä. Liimailin niitä hopean tai kullan värisille tautakartongeille tai kuitupaperille. Osaan enkeleistä laitoin hilettä koristeeksi. Liimailin osaan tähtiä koristeeksi ja niihin liimasin joulun toivostarrat.  Osassa korteista on koristeellista lahjanauhaa kaksipuolisen teipin avulla kiinnitettynä. Tällaisia pikakortteja tällä keraa ja ne jotka tänä vuonna eivät saa korttia, niin älköön loukkaantuko. Rahat ja aika on nyt kortilla....ensin on äidin synttärit, jotka vaativat omansa ja sitten on joulu sekä siinä välissä vielä muita synttäripäiviä.
Ehdotinkin entiselle työtoverilleni, että voisi kaivaa viimevuotisen korttini esiin ja katsella sitä, kun en tänä vuonna lähetä korttia. Tuntuu tietenkin kurjalta rajata yli sataa ystävää tai tuttavaa listalta pois, mutta ei luulisi elämän siihen kaatuvan.

Hyvää Joulua teille kaikille....korteilla ja ilman!