Elina nappasi serkkunsa blogista muotimeemin ja haastoi minut jatkaan sitä omalta osaltani.

VAATTEET

Kengät: Minulla on kenkiä reilusti yli oman tarpeeni. Jostain kumman syystä niitä vaan tulee haalittua kirppareilta. Pakko ostaa sellaisia merkkikenkiä kuin esim. Jennyt tai Eccot, jotka istuvat yleensä minun jalkaani. Kuitenkin sattumoisin pidän niitä tiettyjä mustia yli kaksikymmentä vuotta vanhoja Caboreita, jotka ovat muovautuneet omiin jalkoihin, eivätkä kiristä tai purista mistään. Lisäksi mulla on muutaman pinkit kengät, jotka miellyttävät jostain kumman syystä.

Farkut:
Oikeastaan en ole mikään tyypillinen farkkutyttö, vaan olen mieltynyt lähinnä vaalenpunaisiin housuihin. Ne kyllä saattavat olla farkkumallisia, mutta ne perinteiset farkut ovat ollee minulle enemmän vieraita. Nyt kuitenkin on tullut sellainen olo, että olenko sittenkin liian pinkki ja olen ihan tarkoituksella hankkinut sinisiä farkkuja. Minua on miellyttänyt niistä eniten kuitenkin kirpparilta löytämäni vaaleansinikirjavat farkut, joissa on muutama kimaltava kivi sekä perhoskoristelua lahkeiden reunoissa. Taidan olla hieman romanikko.

T-paidat:
Kuuluvat yleensä käyttövaatteisiini. Kaapissani niitä taitaa olla lähinnä vaaleanpunaisia. Teksteistä en juurikaan välitä, vaikka muutama sellainen onkin kaapissani. Paidat ovat joko hihattomia, normaalihihaisia tai lähinnä puolihihaisia. Mielestäni sellaiset hihat, jotka ylettyvät hieman kyynärpäiden alapuolelle, ovat mukavia. Vähemmän pidän ihan pitkähihaisia.

Alusvaatteet:
Toki käytän niitä ja niiden ei kyllä tarvitse olla pinkin värisiä. Valkoiset kelpaavat hyvin ja tarpeeksi kangasa niissä saa olla. En voisi pitää sellaisia nyörejä, joista ei näkyisi kuin vyötärön yli menevä nauha. Rintaliivien kaarituet ovat kammottavia ja painostavia, joten pitänee tyytyä ihan tavallisiin. Juhliessa saattaa pukeutua toisenlaisiin alustamineisiin. Hygienia ennen kaikkea kuitenkin.

Kalenteri
: Kalenteri on sininen taskukalenteri ja ilman sitä en kyllä tule toimeen.

Aurinkolasit:
Aurinkolasit ovat Instrun tarjouksesta ostetut lasit, omilla kaukovahvuuksilla. Väritys on tumma ja valittu tarjousmalleista joihin oli varaa. Muuten olisi ehkä ollut vaikka vaaleanpunaiset. Jotenkin on niin vaikea opetella pitämään aurinkolaseja, joten käytän vain todella tarvittaessa niitä. Mukavampaa katsella maailmaa paljain silmin.

Kello:
Ranteessa tyylikäs Orient-kello, jossa rannekorumallinen ranneke. Seinällä kotona on kelloja lähes yhtä paljon kuin kelloliikkeessä. Miehen keräilyinnostuksen vuoksi, mutta taitaa kaikki käydä lehmän kellon kanssa kilpaa. Tyylikkäin on kuitenkin vanhan Junghansin seinäkello...satakunta vuotta vanha.

KYLPYHUONE


Hammastahna:
Vaihdoin halpatuotteet apteekin Biotene Sensitive hammastahnaan. Aftojen vuoksi kaikki eivät käy ja tämä tuntuu miellyttävämmältä, kun ei ole väkevän makuista, eikä vaahtoa.

Hajuvesi:
Harvoin käytän hajusteita. Aina jos löydän jonkun miellyttävän, niin se lopetetaan jo alta aikayksikön. Nyt kaapista löytyy Estee Lauderin  Beautiful "Summer Frost"...sopiva tällaiselle mummoimmeiselle. :)

Lääkkeet:
Niitä riittää tähän ikään. On hyljinnän estoon, osteoporoosiin, verapaineeseen ym. tarpeellisia nappeja. Varsinainen liikkuva lääketehtaan mainos.

RUOKA JA JUOMA


Mineraalivesi:
Kevyt Olon päärynän makuinen.

Viini:
Jos nyt ihan pakko on ottaa, niin mieluummin valkkari. Muuten maistuisi varmaan makeat viinit, kuten tanskalainen kirsikkaviini.

Leipä:
Kotioloissa Vaasan maalaisviipaleet, mutta mökkioloissa lempparia ovat Pekan leivän vaaleat neliöpalat ja vuokaleipä. Ruisleipä kuuluu kiellettyjen listalle, joten joskus harvoin vain sitä.

Jäätelö
: Mansikka- ja rommi-rusinajäätelö

KOTI


Sänky:
Metallirunkoinen, kultanuppinen parivuode, jossa sähkösäätöpohja omalla puolellani.

Lakanat;
Lempparilakanat ovat vaaleanpunaiset aluslakanat. Pussilakanat ovat kermanvaaleat tai kukikkaat. Liukulakana on hyvä kaverina selkävikaiselle.

Kahvinkeitin:
MoccaMasterin teräksen värinen, mustilla muoviosilla varustettu kahvinkeitin.

Jääkaappi:
Taloyhtiön irtaimistoon kuuluva Helkaman jää-viileäkaappi, joka joulun alla tuntuu turhan pieneltä. Toin mökiltä ElektroHelioksen jääkaapin talven ajaksi kotiin, kunhan keksisi sille sopivan paikan.

MUU

Kampaaja:
Kotikampaaja on edullisempi ja monivuotinen suhde takaa tyytyväisyyden.

Kännykkä
: Tietenkin vaaleanpunainen Nokian kännykkä...Malli on joitain vuosia vanha, jota ei ole ollut paljoakaan myynnissä ja siinä on kamera mukana.

Kulkuväline
: Arkipäiväisin julkisilla eli bussilla, ratikalla tai paikallisjunalla. Iltaisin ja viikonloppuisin mukavasti pelkääjän paikalla Mazdan kyydissä. Polkupyörä taitaa olla hieman vaarallinen meikäläiselle jo nykypäivänä. Jalkaisinkin jaksaa jonkin verran, mutta en kyllä maratoonille lähtisi.

Haaste:

Taidanpa haasaa Savisudin jatkamaan.


2004891.jpg

Vielä olen saanut Miialta (Kolmas kotimaani Hollanti-blogista) yhden pystin, jonka kiitollisin mielin tähän postaukseen lisään.  Lämmitti niin mieltäni, kun perusteluina jaetuille pysteille hän mainitsi näiden blogien 
"kirkastavat elämäänsä rehellisyydellään ja positiivisuudellaan". Kiittos tästäkin pystistä! :)