Keskiviikoksi olin vihdoin saanut tilattua ajan kotikampaajalleni. Tämä hiuspehko onkin kasvanut kesäloman alusta lähtien jo aivan muodottomaksi ja tyvikasvua näkyi hiusrajasa jo viitisen senttiä. Tunsin jo olevani samassa jamassa, kuin BB-talon Cheryl tuon hiusrajan suhteen.

Olin ajoissa paikalla. mutta kävi hieman hassusti, kun edelliset asiakkaat olivat eksyksissä ja ehtivät paikanpäälle vasta puolitoista tuntia myöhässä. Lupasin kiltisti odottaa, sillä onneksi minulla ei ollut mihinkään kiire. Rattoisasti aika kului odotellessa, kun oli näin hienoa seruaakin:

2022478.jpg

Viimein oli minun vuoroni ja siinä ohessa teimme hieman kirppiskauppojakin. Ostin kampaajaltani hänelle tarpeettomia tavaroita jonkin verran ja vielä kotimatkalla piipahdimme paikalliselle itsepalvelukirppikselle.

2022479.jpg

Hieman muutosta mallissa, sillä toivoin hiusten jäävän hieman pidemmiksi päälaelta. Muuten ne liukuvat eteen, eivätkä pysy jakauksessaan. Hieman taisi jäädä niskastakin pidemmäksi ja korvan edustalta leikattiin jonkin verran hapsumaisemmiksi, jotta laskeutuisivat kevyemmin. Ihan kivan näköiseltä näytti käsittelyn jälkeen, mutta harvoin sitä osaa itse samaan tyyliin hiuksiaan taivuttaa. Toivottavasti nyt ei mene jatkossa ihan kolmea kuukautta, kunnes pääsee seuraavan kerran kampaajalle. Aika tyyristähän tuo hiusten leikkuu ja värjäys on, joten ei sitä kuukausittain raaski rahojaan "kauneuden" eteen pistää. Ehkäkpä meikilläkin olisi osuustta tuohon edellä mainittuun kauneuteen....Pinotexiä vaan pintaan, niin pintakin näyttää nuoremmalta.