Eilen piipahdin Suomalaisessa Kirjakaupassa katsomassa mitä kivaa sieltä löytyisi. Samalla kävin Tiimarissakin, kun liike siinä vieressä kerran sijaitsi.

2040923.jpg

Teki mieli ostaa lisää Pro Markerin tusseja, kun Maijun korttienmaalauskurssilla niihin pääsin makuun. Silloin hankin kuusi, lähinnä pastellisävyistä väriä ja nyt ostin viisi tussia, joista kolme oli kirkkaita värejä. Lisäksi ostin kulta ja hopea-askartelusetin, jossa oli kimaltelevia kartonkeja, pieniä helmiä ja tähtiä ja hieman isompia kartonkitähtiä. Tiimarista löysin vaaleahohtoista kimalleliimaa. Mukavia löytöjä.

2040928.jpg

Tänään olin Kokemuskouluttajaseminaarissa ja sieltä tullessani poikkesin Sinellissä katsomassa, mitä sieltä löytyisi. Ostin VersaFinen leimasintyynyn, Memento Dew Dropin leimasintyynysetin, jossa oli  Rose bud, Angel pink, London fog ja Tuxedo black. Lisäksi ostin Versa Magigin valkoisen pigmenttivärin. Ei ole ennestään kokemusta noita tuotteista, mutta toivottavasti niillä onnistuu. Löysin myös akryylipohjia leimailua ajatellen. Ennestään oli vain jokunen epämääräisen kokoinen alusta, joihin kaikki leimani eivät mahtuneet. Tuossa pakkauksessa oli kolme akryylipalaa. Lisäksi sain yhden ilmaisen tarrra-arkin, keräilyleimoja vastaan.

Hieman tuli täten täydennystä askarteluvarastooni, mutta joulukortteja ajatellen pitää varmaan vielä ostaa hieman lisää tarvikkeita. Eiköhän näilläkin alkuun pääse. Hieman harmitti, ettei Sinellissä ollut juurikaan jouluisia leimasimia. Näin mallin kivasta jouluisesta Mangoliatontusta, mutta ei heilä sitä ollut ja lisää ei ole edes tulossakaan. Täytyy tyytyä niihin mitä omistaa. Olisin kaivannut jotain kivaa enkeliäkin, mutta eipä ollut oikein tarjolla niitäkään.