Tänään päivällä haimme sitten huutamani nukkekodin eli muuttopuuhissa oltiin. Mukaani sain pussillisen kalusteita ja muutaman nuken. Tosin yksi nukeista oli käynyt parturissa ja sen huomasi kyllä. Kaiken lisäksi se oli joutunut jossain vaiheessa onnettomuuteen, joten toinen jalka oli amputoitu polven kohdalta. Talossa siis on yksi invalidi, mutta tiedä sitten pitääkö sinne invahissiä rakentaa tai laittaa jotain apuvälineitä. Tällä hetkellä ajattelin, että onkohan talossa esteeellistä asua vai onnistuuko hypellä yhdellä jalalla? No, se selviää ajan kanssa. Aika hyvin sain talon kalustettua. Tosin ostamani olohuoneen matto on kyllä hieman isokokoinen, joten sitä pitänee hieman pienentää. Olohuoneessa näyttää olevan aika hyvin kalusteita ja keittiössä. Parissa huoneessa on jotakin, mutta osa kalusteista on kärsinyt aikaisemman omistajan leikeissä. Niitä siis täytyy tuunailla hieman. Kylppärikin sai aika hyvin muoviset kalusteet.

Talo vaatii varmaan hieman pintaremonttia: tapetointia, maalaamista ja katsotaan, jos laitan vielä vaikka huopakaton jossain vaiheessa. Tuli vähän tunne, että mahtuukohan sinne enää uusia kalusteita kovinkaan paljon. Täytyy hankkia vaan sitten lisätilaa tai ostaa parempia, huonompien tilalle. Pikkuhiljaa katselen ympärilleni ja keksin remonttimateriaalia ajan kanssa.

Täytyneehän teille esitellä tuo nukkekoti ja sen hakumatka.Matka tänne alkoin huuto.netin kautta hintaan 21 euroa+läjä kaulusteita ja asukkejaTalo on ensihätään kalusettu niillä kalusteilla joita mukana oli sekä osa on aiemmin kirppikseltä ostettuja . Muuton jälkeen kalusteita voidaan vielä moneen kertaa siirtää paikasta toiseen, ennen kuin talo saa oman tyylinsä."Tiilitalossa" asuu onnellinen perhe. Perheen lapset istuskelevat yläkerrassa sängyn päällä. Ne minä ostin kauppareissulla Prismasta ja maksoin pari euroa kipaleelta. Halpoja lapsia: :)Toisessa päädyssä on kaksi ikkunaa, jossa vain ylimmäisessä on "lasi" ikkunoissa eli oikeastihan se on jotain muovia. Helppo varmaan korjata nuo kolme ikkunaa talosta, jossa ei ole tuota ikkunalasia.Saanko esitellä nukkekodin olohuoneen, jossa jalkapuoli tytär, äiti sekä poika istuskelevat rupattelemaassa keskenään.Vanhempien makuuhuone. Siellä olevasta parisängystä puuttuu toinen pääty: Nuo muut huonekaulut ovat ehjiä eli kehto, taso sekä vaatekaappi. Vauvaa ei ole vielä näkynyt? Ovikin on irti makuuhuoneen ja olohuoneen välistä, mutta on tallella ja pitänee katsoa saako sitä kiinnitettyä.Perheen nuoremmat lapset istuskelevat sinisen sängyn päällä eli nämä ostin Prismasta tänään. Sänky näyttää olevan myös hieman remonttia vaille. Siitä puuttuu jalat sekä yksi nuppi sängyn päädystä.

Siirrytään alakertaan:Keittiossä häärää taloudenhoitaja ja kaluseet ovatkin jo aiemmin hankittuja muovisia. Lisäksi löysin kirppikseltä tänän 20 centillä muovisen kaapin...se on varmaan joku jääkaapin tapanen, kun siinä oli vihanneksien kuva yläkaapin hyllyssä. (Tämä kuva oli parempi, joten jääköön se pois kuvasta).Hieman epätarkka, mutta menköön. Perheen isä ja tytär tulossa lenkiltä. Eteisessä ei ole vielä mitään, mutta eiköhän sinnekin ajan kanssa kalusteet saada.Tässä on kylpyhuone/Wc, jossa on kaksi pyttyä. Toinen on lapsille (vaalean sininen) ja toinen on aikuisille... ja tietty pinkkiä. :)

Tässä tämä sitten on. Sähköt laitetaan myöhemmin, kun ei ole vielä yhtään lamppuakaan hankittuna. Talo oli sinänsä paremmassa kunnossa, kuin huutonetin kuvasta osasin arvellakaan. Lattioista puuttuu hieman pintaa tai on kulunut, mutta ehkä päällystelen niitä sitten, kunhan löydän sopivaa pintamateriaalia.

Nyt kuljetaan taas kirppiksellä silmät avoinna projektin suhteen.