Viikonlopun Tampereen reissulla poikkesimme "pikapikaa" IdeaParkissa, kun niin matkan varrelle sattui sopivasti. Eihän sellaisella isolla liikebulevardilla voi ihan vaan pika-pikaa poiketa, vaan kyllä siinäkin tunti ehkä vierähti. En kuitenkaan paljoa ostanut ensikäynnilläni ja jotenkin tuntui niin tukahduttavalta kävelllä isossa liikekeskuksessa, tulematta huonovointiseksi. Niinpä kävin vain Sinellissä katsomassa mitä sieltä löytyy. Ostin leimasinpakkauksen 50% alella eli kolmella eurolla lähti pari köynnösleimasinta. Meikäläisten "stokkia" ovat Tokmanni ja  muut ale-kaupat. Siellä oli myös Minimani-kauppa, jollaisessa en aiemmin ollut käynyt. Sieltä ostin pari nippua rosan värisiä askartelukukkia (hintaan 1,55/ nippu).

Tampereen tuntumassa näkyi tien reunassa iso kyltti, jossa luki KIRPPUTORI. Toki sinne piti auton nokka kääntää, sillä eihän meillä ollut kiire, niin ainakin päätimme. Sieltä löytyi säästöpakkauksissa askartelukartonkia ja sitähän aina kortintekijällä kuluu, joten kaksi pakettia ostin, 1,50/paketti. Lisäksi löysin pari pakkausta askarteluun tarkoitettuja 3D-kuvia, jotka maksoivat  50 cnt paketti.

Ihan kivoja tuliaisia askartelua ajatellen. Harmi, ettei jäänyt enempää aikaa kirppiskierroksille, sillä liikuntapäiville ja kisoihinhan matkan tarkoitus oli suunnattu. Tulihan sitä tietty kaupoissakin liikuntaa suoritettua. Joskus kai pitää ottaa ihan oma shoppailureissu Tampereelle. Harmitti vielä, että Hämeenlinnassa oleva suuri kirpputori piti taas kiertää. Olen vaan kuullut, että siellä on tosi iso kirppishalli. Jospa sitä joskus sitten pääsisi noihin "aarreaittoihn" kurkistamaan.