Toista viikkoa on kulunut virkatessa iltaisin tai silloin kun on ollut "luppoaikaa". Lupasin jo aiemmin tehdä ystävälleni Maijalle Salomonin solmuhuivin ja  "tyttöystävälleen"  myös.
Toiveena oli toteuttaa punainen, hieman muhkeamman kokoinen Salomonin solmuhuivi Maijalle ja pikku ystävälle pienempi ja kapeampi huivi. Tässä nämä siis vihdoin ja viimein valmiina.

1023573.jpg

Tässä tuotokseni rintarinnan. Punaisella huivilla on pituutta yli 2 metriä ja vaalenpunaisella n. 160 cm. Punaisen huivin leveys on noin 35-40 cm. Lankaa meni punaiseen huivin noin 2½ kerää Rose-mohairlankaa. Rosaan huiviin meni 50g+ 10 hapsua toisesta kerästä.

1023579.jpg

Näitä huivejahan voi kietoa kaulan ympäri ihan niin kuin itse haluaa. Kaksi kerroin tai yksin kerroin....sama se kunhan on oman tyylin mukainen.

1023590.jpg

Tässä on pikku-tyttösen huivi, joka ei voi olla niin pitkä, sillä muutenhan siihen kompastuu tai voi jäädä solmuun siihen. Toivottavasti nämä ovat mieleisiä. Nyt sitten voin pikkuhiljaa alkaa harjoittelemaan sen sukantekeleeni sädekavennusta. Toivottavasti kantapää sujuu vielä toisestakin sukasta muistin mukaan. Se jää sitten nähtäväksi.