Olen saanut kommentteja, että lähettämäni arvontavoitot ovat ainakin kahden saajan osalta menneet perille tänään, joten voin kai julkaista teillekin arvontapalkintojen sisällöt.

Ensimmäinen voittajista oli Tiitsa, joka sai tällaisen palkinnon:

844316.jpg

Tiitsalle lähetin lisäksi ylimääräisen pikkupaketin eli luita. Luut on lohdutuspalkintona Rasselle, joka ahkerasti on esitellyt itseään Tiitsan blogissa ja olen saanut seurata koiran elämää siinä käsitöiden ohessa.

Palkintoja saivat myös Kik ja Routa, joilla ei ole omaa blogia ihailtavanamme, vaan he tekevät käsitöitään meidän ulottumattomissa. Kiitokset ovat tulleet perille ja molemmat olivat iloisia paketeistaan.

844378.jpg

Paketit ovat jokseenkin identtiset. Mukaan lähti huopuvaa Eskimolankaa kerä ja Retu-sukkalankaa vyyhti, 4 enkelisilmukkamerkkiä kullekin ja samaa sarjaa oleva kännykkäkoru. Laitoin jokaiselle yhden huovutusneulan oheen. Koska haluan omalta osaltani viedä myös elinluovutuskampanjaa eteenpäin, niin ohessa muutama elinluovutuskortti sekä samoin heijastin turvaamaan syyspimeillä. Päälle päätteeksi suu vielä makeaksi Dajmin ja muutaman lakupatukan kera ja omatekemä kortti, jonka voi vaikka halutessaan postittaa jollekin.

844381.jpg

Mukavia syyshetkiä arvonnassa voittaneille lankojen kera ja niin myös muillekin kommentoijille ja lukijoilleni. Ällistyttävää on, että laskurin mukaan on arpajaispostauksesta tullut jokseenkin 4000 kävijää lisää puolentoista viikon aikana. Kiitos lukijoille!