Eilen kävin kotikampaajalla. Hän oli kerännyt itselleen tarpeetonta tavaraa myyntiin. Tulipa kaksi kärpästä yhdellä kertaa nujerrettua. Kotimatkalla vielä poikkesin mieheni kanssa paikallisella kirppiksellä, joka oli siinä kivenheiton päässä.

.2023595.jpg

Tämän uuden tuolin ostin kampaajalta, joka oli jäänyt hänen siskoltaa ulkomaille muuton vuoksi. Kuudenkympin tuolin sain kahdella kympillä. Ihan mukava tuoli tietokonepöytäni viereen.

2023572.jpg

Joulukin on tulossa ja parilla eurola sain tällaisen kauniin vaalenpunaisen sifonkiputken sisään rakennetun jouluvalosarjan, jonka voi laittaa vaikka ikkunaan tai sängyn päätyyn. Väri hieman valehtelee tuossa kuvassa. Se on kauniin vaaleanpunainen.

2023627.jpg

Tässä on vielä avaamaton paketti toimistotarvikkeita. Erilaisilla mitoilla voi olla käyttöä korttiaskartelussakin.

2023601.jpg

Omille lapsilleni olen joskus vuonna yksi ja kaksi, ostanut tällaisen Tupperwaren palikkapallon. Nyt kampaajani oli myymässä vastaavaa pois ja ajattelin ostaa tämän pikku-ukolle. Kotona kyllä huomasin, ettei siinä ole ihan kaikkia palikoita. Neljä muotopalikkaa puuttuu....saakohan niitä Tupperilta varaosina vai annako vaan vajavaisena sen kiertoon?

2023637.jpg

Onhan minulla noita pieniä reppuja, mutta tuo oli ihan uuden näköinen ja sisällä oli kahdet nahkahansikkaat. Maksoin niistä yhteensä vain kolme euroa, joten kannattava ostos sinänsä.

2023582.jpg

Kirpparilta löysin sitten euroalla Luhdan fleesetakin. Mulla on ollut yksi halpaversio takki, jota olen käyttänyt iät ja ajat. Tämä näytti niin ihanan värikäältä ja kun oli vielä merkkitakkikin. Tosin ei ollut sekään hinnalla pilattu, kun maksoin siitä vain euron.

2023568.jpg

Kirpparilta löysin eurolla tällaisen Nalle Puh-lakin ja pitihän sekin ostaa pikku-ukolle, ettei pää palellu ja kun päähine näytti niin iloisen näköiseltä.

2023585.jpg

Tässä yksi Tarja Lunnaksen levy lisää kokoelmaani. Tänään on sitten tullut kuunneltua kaiman levyjä oikein urakalla. Nyt pyörii koneella levy "Onnen tahdon jakaa". Siinä tuntuu olevan aika outoja lauluja. Jossain vaiheessa senkin olen ostanut, mutta en ehkä vielä ole aiemmin sitä kuunnellut.

2023578.jpg

Ettei reseptit pääse loppumaan, niin tällaisen kotiliesilehden "Tervetuloa juhlaan"-kirjan ostin 50 centillä.

2023593.jpg

Vaalipäivän kirppisreissulta jäi vielä esittelemättä tällainen ihana juhlaruusu. Tällainen puseron rinnukseen ja johan kelpaa.

Kohta olisi kai aika penkoa taas omia varastojaan ja laittaa jotain myyntiin täältäkin päästä.