Innostus jatkui vielä tänään. Vitriinin päällä on jo iät ja ajat, odottanut yksi lehtikotelo päällystämistä. Hieman kärsineen näköisenä sen ostin kirpparilta ja ajattelin silloin maalata sen tai päällystää tällä decopage-tekniikalla eli serveteillä. En vaan saanut mitään aikaiseksi. Nyt tuli jälleen tuo lehtikotelo mieleeni ja rahtasin sen alas hyllyltä. Hieman erikeeperiä, jotta irviselevä reunus saatiin korjattua. Levittelin servettilakkaa jälleen kotelon päälle. Oikeastaan tein siinä mokan, etten maalannut lehtikoteloa spraymaalilla. Mulla olisi ollut valkoista maalia tai vihreää puuvahaa. Mallailin kaikkia servettejäni kotelon kylkeen, mutta ei vaan miellyttänyt. Lopulta keksin kaapistani limen väristä Marimekko-servettiä.  Siitä tulisi varmaan ihan passeli kotelo. Lopputulos oli kyllä hieman pinttyneen näköinen.

Hieman fiksasin sitten jälkeenpäin tuota tekelettä valkoisella akryylimaalilla ja pensselillä. Saa luvan kelvata. On se ainakin siistimpi, kuin aiemmin päällystämättömänä.

Yksi kenkälaatikkokin löytyi vielä kansineen. Sen päällystin tällaisella pinkkipohjaisella, kukallisella servetillä. Lopputulos näytti mukavan pirteältä. Pari pulloa tuota liimaa on kulunut. Luulempa, että myös vedellä laimennettu erikeeper voisi korvata tuon decopage-liiman.

Lopputulos on siis tässä ja kymmenen liimaista sormea. Netistä löytyy varmaan tietoa tästä servettilakkatekniikasta tai decopagetekniikasta. Samalla tapaahan voi päällystää kukkaruukkuja ja lasipurkkejakin.