Elina haastoi minut kertomaan tuntomerkeistä, joista minut tunnistaa.

Nyt (ja aiemminkin) on ollut paljon liikkeellä fakta-haasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen.

1. Ensimmäisenä minut tunnistaa pinkeistä vaatteista. Aina on päällä jotain pinkkiä, jos ei ihan kaikki, niin kuitenkin valtaosa vaatteistani. Nykyään olen yrittänyt pukeutua ainakin jonkun muun värisiin housuihin. Kesällä taas voi tulla poikkeus siihenkin, sillä kaapissani on paljon pinkkejä housuja ja eihän niitä voi jättää käyttämättä.

2. Harvoin kuljen käsilaukku matkassa. Yleensä minulla on ns. minireppu selässä, sillä en tykkää roikottaa olkalaukkua tai kantaa käsilaukkua, sillä olen huonoselkäinen ja reppu on siitä syystä mukavampi.

3. Omituinen höpöttäjä, joka jää monesti suustaan kiinni, jopa tuntemattomien ihmisten kanssa bussipysäkillä. Vaalenpunaisen höpöttäjän on helppo tunnistaa pysäkiltä tai bussista.

4. Omistan paljon kaulakoruja ja silloin kun innostun niitä pitämään. Yleensä kaulassani on vaaleanpunaisia koruja.

5. Jos näet vaalenpunaisen otuksen lyllertävän bussin perässä ja et osaa sanoa, että onko se juoksemista vai mitä se tyyppi yrittää, niin todennäköisesti olet nähnyt minut. Joku kuski sitten säälistä odottaa, kun en pääse juosten eteenpäin. Yritystä ainakin on.

6. Minulla on vaaleat hiukset, mutta nykyään niitä on vielä vaalennettu ja latvoja tummennettu tummanruskeiksi.Harvoin enää jaksan niitä arkisin föönata. Juhliin yritän vähän niitä laittaa.

7. Minulla on arpi alahuulen kohdalla, muistona huulisyöpäleikkauksesta ja yleensä naurava suu. Toivoattavasti kukaan ei luule kuitenkaan, että irvistän.

Ihan kahtakymmentä tuntomerkkiä en tähän jaksanut miettiä, mutta eiköhän näistäkin tunnista. Tuo väri on paras tuntomerkki sekä hiukset.

Haastan mukaan Kritinan, Aurinkoisen, Emmaleenan , Savisudin, Inkataikan ja Doriksen.