Viikonloppuna löysin kirppikseltä kolme kerää kullanruskeaa Lady Mohairia, joita jo esittelinkin aiemmin. Ne päätyivät synttärilahjaan. Eilen illalla tuli pienoinen kiirus aloittaa lahjaa, jonka oli määrä valmistua täksi päiväksi. Illalla telkkaria tuijottaessa se pikkuhijaa eteni. Illalla kun piti vielä käydä blogeja selailemassa ja konekin välillä hidasteli, niin siinä ohessa virkkailin huivia. Vihdoin piti antaa periksi ja mennä nukkumaan. Aamulla heräsin miehen lähdettyä töihin, kaivoin käsityöni esiin ja jatkoin työtäni päämäärääni kohti. Pari tuntia siinä meni ja huivi oli valmis. Sitten tuntui, että piti jatkaa vielä keskenjääneitä uniaan parilla tunnilla ja herättyäni oli vielä aikaa tehdä onnittelukortti, ennen kuin piti lähteä kuntosalille.

1091317.jpg

Tässä päivänsankarille viemäni huivi. Nyt olisi aloitettava uutta huivia, sillä ystävätär täyttää vuosia viikonlopulla ja lupasin tehdä kolmiomaisen mohairhuivin hänelle. Nyt vaan pitäisi keksiä mistä saisin nopeasti ostettua vaaleansinistä mohairlankaa, jollaisa varastossani ei ole. Näyttää siltä, että Prismassa ja Cittarissa on vaan tavallisia Novita-lankoja. Olisikohan kaupungissa Anttilassa halutun väristä Rose-lankaa tai Kit Mohairia? Novitan myymälään tulisi aikamoinen kieppi.Pitänee ehkä huomenna lähteä mutkan kautta kuntosalille, muuten voi tulla kiirus lahjan kanssa.  Ei näköjään huivien teko lopu, vaan aina tulee uusia tarpeita.
Muutama onnittelukorttikin pitäisi saada pikaisesti aikaiseksi, kun tämä marraskuu on hyvin synnttäreiden täyteinen kuukausi.Tämän päivän kortti jäi kuitenkin kiireissäni kuvaamatta.

Eipä siis mennyt hukkaan nuokaan ostamani langat ja väri oli mieleinen saajalleen.