1523292.jpg

Missä sitä ollaan oltu tänään.... kysy vaan?

1523293.jpg

Puolelta päivin huriselimme Tapiolaan LänsiAuto-areenalle katsomaan streettanssin SM-kisoja, joissa vanhin lapsenlapseni kilpaili junioireden joukossa.

1523298.jpg

Liput lunastin eilen lipputoimistosta ja kisoja olisi päässyt katsomaan jo ihan aamusta, mutta tulimme puolen päivän maissa, sillä junioreiden pienryhmien ja muodostelmatanssien kisat olivat vasta loppusuoralla.

Aiemmin en tällaisia kisoja ole ollutkaan katsomassa, mutta nyt pääsin ekaa kertaa seuraamaan. Tämä on aivan muuta kuin aikuisten harrastama kilpatanssi eli ei mitään vaikoita tai lattareita, vaan katutanssia parhaimmillaan. Päivä oli tosi mielekäs ja monia tosi loistavia tanssiesityksiä pääsimme seuraamaan koko päivän aikana. Tässä pieniä koosteita:

1523302.jpg

Vauhdikasta menoa ja ihmettelin useaan kertaan päivän aikana, että miten ihmeessä nuoret saavat jäseniään liikuteltua niin nopeaan tahtiin ja käytössä näytti olevan koko kroppa. Pieniä seitsemänvuotaita taitureitatkin oli kilpailemassa ja tosi taitavia vielä kaiken lisäksi. Tästä katutanssista on tullut aikamoinen suosikkitanssilaji.

1523303.jpg

Askeleet ja liikkeet menivät vielä hyvin tahdilleen ja muodostelman mukaisesti....hauskaa seurattavaa.

1523304.jpg

Tässä yksi ryhmä junnuja ja koreografit olivat tosi loistavia ja hyvin esitettyjä.

1523305.jpg

Kilpailuissa annettin sijalukuja, ei pisteitä ja mitä pienempiä lukuja tuomaristo näytti, niin sitä parhaaampi olii sijoitus kisoissa. Tuolla ylhäällä näkyy tuomaristoa tuloksineen.

1523306.jpg

Ilo taisi olla ylimmillään, kun juniorimme voitti ryhmänsä kanssa pienryhmässä neljännen sijan, joka ei sekään huono, sillä itse olivat tehneet oman koreografinsa esitykeen ainoana ryhmänä.

Muodostelmaryhmässä junioreiden sijoituksella nappasivat toisen sijan eli hoepaa. Tästä on hyvä jatkaa.
Eipä ollut mikään turha käynti, sillä mitallisija antaa mahdollisuuden MM-kisapaikkaan.