Eilen harmistuneena katselin blogiani, että kävijälaskuri on kadonnut taas. Onhan aiemminkin ollut häikkää, joten ajattelin laskurin palaavan pian ennalleen. Tänään sitten kurkkimaan, että joko....mutta ei vieläkään. Käynti laskuri.net sivustolla varmisti, että sivua ei löytynyt. Hain osoitepalkin kautta sivustolle ja kappas vain, siellä kiiteltiin käyttäjiä ja ilmoitettiin, että palvelin on lopetettu. Harmillista. Näinkö minun n. 35 000 kävijääni on kadonnut kuin tuhka tuuleen?

Onneksi sisko, joka on vähän kouliintuneempi näissä teknisissä asioissa tuli taas apuun. Yhdessä tuumin saimme toisen palvelimen kautta asennettua uuden laskurin, joka löytyy oikealta sivustoltani olevien tekstien alapuolelta. Tästä 35 000-lukemasta jatketaan eteenpäin. Ehkä se oli aika lähellä sitä entistä lukemaa.

Edit 1 (16.12.2006, klo 22:34):

Nyt on myös Vuodatuksen kommentointi-ilmoitukset nähtävissä hallinnointisivustolla. Ainakin äsken oli aikoihin  nähtävissä eka kommentointi siellä. Tosin minulla näkyy myös sähköpostissa ilmoitus kommenteista.