Tanja ja Titti sekä Ansku heitti minulle mukavan haasteen. minun pitäisi siis kertoa kuusi omituista tapaani. Niitä kyllä riittää...

1. Ensinnäkin omituisempiin tapoihini kuuluu omaperäinen pyykkien narulle laittaminen. Jostain kumman syystä laitan saman värisiä pyykkejä peräkkäin kuivumaan narulle. Sitten vielä pitää katsoa, että paidat ovat vierekkäin ja housut omassa rivissään jne.

2. Äitini myös ihmettelee, että minkä kumman takia ne vaatteet pitää olla vaatehuoneessa värin mukaan henkareissa tai pinoissa. Yksinkertaisesti siitä syytä, että tiedän mistä lähjästä etsin kulloinkin esim. tiettyä pinkkiä vaatettani.

3. Tyttö taas ihmettelee, että miksi kummassa minun täytyy mureke- tai lihapullataikinaa tehdessä liottaa korppujauhot lasissa, enkä voi suoraan laittaa niitä kulhoon ja vettä siihen. Se on totuttu tapa, jota ei osaa muuttaa.

4. Lapsenlapseni ihmettelee, että mummi on vähän kummallinen kun leikkiin nukkekodilla. Se näyttää olevan nykyään muotia aikuisten leikkiä silleen.

5. Kerään kaikki kortit ja kirjeet. Niitä on jo kerääntynyt yli 30 vuoden ajalta. Iso koottava laatikko yläkaapissa, joka pursuaa hääonniteluista lähtien vuosipäiviin ja joulukortteihin ym. matkatervehdyksistä.

6. Omituinen tapa pukeutua vaalean punaiseen. Oli ihan pakko taas ostaa pinkki kännykkäkotelo. Arvatkaas minkä värinen se kännykkä on? Kengät löysin kirpparilta (vaal.punaiset), kuten myös toppis ja hattu ja huivikin. Housut tosin on mustat.

-Olen vaan tällainen omituinen höpöttäjä.

Haastan edelleen ( Näyttää siltä, että yks ja toinen on jo haastettu meemiin aiemmin...toivottavasti on näistä edes joku vielä vastaamatta haasteeseen):
Nelmin
Kaisan,
Marsun
Marjan,
Ullamariellan ,
Meemun