1 VUOTTA BLOGIA "ELÄMÄ ON ELÄMÄÄ"

Ensinnäkin tänään 12.2.2007 tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun perustin tämän blogini "Elämä on elämää", Maijun avittamana. Tarkoitus oli ensin kerätä tähän taideharrastustani, mutta pikkuhiljaa huomasin, että moni muukin asia kiinnosti ja oli hauskaa vaihtaa ajatuksia toisten kanssa.

50 000 RAJAPYYKKI TÄYTTYY

Laskurin lisäsin blogiini vasta 29.2.2006, joka lähiaikoina pamahtaa täyteen 50 000: n kävijämäärän rajan. Vuosi siis laskuriln asentamisestakin. Huomasin, että Blogilistalta on minut tilattu 54 kertaa ja vieraskirjassakin on runsaat viisikymmentä postausta.

YSTÄVÄNPÄIVÄKIRJA-MERKINNÄT

Ystävänkirjassakin on useita kirjoituksia ja kiitos kaikille teille niistä ja liikaa ystäviä ei ikinä näytä olevan, joten tervetuloa ystäväkseni!

ELÄMÄ ON LAHJA!

Helmikuu on minulle kaiken  kaikkiaan tärkeä kuukausi. En ole syntynyt helmikuussa, mutta olen uudelleen syntynyt helmikuussa. Ensimmäisestä mahdollisuusdesta uuteen elämään eli elinsiirrostani tulee 18.2.2007 kuluneeksi 16 vuotta. Se on pitkä aika jatkoaikaa eli uutta elämää. Tosin aina ei kaikki mene niin kuin toivoo ja elämä tuo ikäviä takapakkejakin, kuten omalle kohdalleni sattui. Akuutti hyljintä siirron jälkeen johti myöhemmin vielä krooniseen hyljintään ja sitten uuteen siirtoon ja edelleen vielä kolmanteen maksansiirtoon. Tuosta kolmannesta maksansiirrosta tulee kuluneeksi 12 vuotta ja päivälleen vain viikko tuon ensimmäisen siirron jälkeen juhlitaan tuota etappia eli 25.2.2007.

YSTÄVÄNPÄIVÄN KUNNIAKSI:

Ystävänpäiväkin 14.2.2007 on saanut uuden merkityksen näiden siirtojeni kautta eli aivan ystävänpäivän nurkilla joku tuntematon "ystävä" on lahjoittanut minulle Lahjan elämällle.

MUISTA JOKA PÄIVÄ

Paljon ois aihetta lapsella kiittää.
Jumalan lahjoja kaikille riittää.
Päivä jo yksikin aamusta varhain
iltahan ehditty lahja on parhain.

Kauniina nauhana vuosien päivät
helmenä jokainen muistoksi jäivät.
Elämän päivien ketju on kallis.
Isä ei yhden ees kadota sallis.

Lapsonen siis kätehes yhtehen liitä
kaikista päivistä Jeesusta kiitä.
Aina se muistaos tänään on juuri
varattu Sinulle siunaus suuri.
   
(kirj. tuntematon)

Näiden merkittävien päivien kunniaksi ja blogin 50 000:n kävijämäärän rikkoutumisen kunniaksi järjestän arpajaiset. Tosin laitan ne käytäntöön vasta hieman myöhemmin eli lähempänä noita todellisia juhlapäiviäni eli kun 12v. paukahtaa lahjavuosia täyteen.

Kirsin tekemän korttilinkin kautta pääset tulsotamaan tämän todellisen ystävänpäiväkortin lompakkoonsa tai sen voi myös tilata klikkaamalla alla olevaa korttia ja tilaamalla sen "lahja elämälle" sivuston  kautta eli  laminoituja kortteja...lahja tunemattomalle:

kortti.jpg

MONSTERIA SAA KLIKATA:
Huom!
Lisäsin sivuni alalaitaan Monsterin, joten sitä saa käydä klikkaamassa. :))