Voi kauhistus. Kohta iskee panikki päälle. Kiinteistössämme on keittiöremontit meneillään. Meidän asuntoomme se on tulossa ensi viikolla ja torppa on kuin kauhistuken kaatopaikka. Projekti "paperituho" on vielä pahasti kesken eli kansioita on hujan hajan pitkin kämppää. Nyt pitäisi pikapikaa tyhjentää keittiön kaapistot ja saada sullottua jonnekin valtaisa määrä astioita ym. Vielä pitäisi mahduttaa olohuoneeseen kaksi pakastinta ja jääkaapisto. Minnekkähän astianpesukoneenkin saisi mahtumaan. Sitten vielä kookas ruokapöytä tuoleineen. Taitaa tulla kerrosmallista sisustamista, kun täytyy latoa tavaroita päällekäin, jos asuinpinta-ala ei riitä.  Lisäksi nurkissa pyörii vielä tarpeetonta tavaraa, joka olisi pitänyt myydä esim. huutonetissä, mutta nyt taitaa olla liian myöhäistä sellaiseen. Jospa lukijoista löytyy joku, jota kiinnostaisi alla mainitut tavarat, niin voisitte ottaa yhteyttä Tarjuskaan sähköpostitse: jaakotar@luukku.com

Nämä tavarat ovat myytävänä:

88003.jpg

Livalin kattoblafondilamppu, väri on siis kullanruskea ja jokaisessa seitsemässä plafondissa on kaunis kukkakuviointi. Lampun hinta on 30 euroa.

Lamppu on kuvassa ehkä hieman hassunäköinen, kun se on kuvattu lattialla ja hieman vinossa. Katossa roikkuen näyttää varmaan paremmalta.

88001.jpg88170.jpg

Valkoinen puhelinpöytä, jossa on neljä sivulaatikostoa ja istuimen alla on iso säilytyslaatikko. Istuin tyyny on pehmustettu ja kaunista gobeliinikangasta. Puhelinpöytä on umpipuuta. Hinta on 35 euroa. Kaapistoon saatavana myös soikea puurunkoinen valkoinen peili, josta pyydän lisäksi 10 euroa.

88008.jpg88012.jpg

Tikka ompelukone, joka on sisäänupotettava malli, joten sitä voi hyvin pitää esim. kukkatasona. On kyllä ihan toimiva laitekin. Hinta on 50 euroa.

88017.jpg

Kaksi wieniläistuolia, jossa korimallinen istuinosa (ehjät).metallirunkoiset. Myyn tarpeettomana. Hinta on 10 euroa kappale.

88019.jpg

Metallinen valkoinen vaatenaulakko, jossa kullanväriset nupit päissä (yksi nupeista puuttuu). Jalusta on marmorimaista kiveä. Tästä pyydän 10 euroa.

88021.jpg

Tämä hökötys on tyttölapsille mieluinen prinsessa verho, joka ripustetaan koukusta kattoon. Tosin se tässä on laitettu naulakon päälle, että siitä joku kuva sentää syntyisi. Prinsessaverhosta pyydän 5 euroa.

*Kaapisto videofilmeille/dvd-koteloille on mennyt jo kaupaksi ja lähtee huomenna uuteen kotiin.

Kas tässä tämä ilmoitus, jos kiinnostusta löytyy. Laita mulle sähköpostia tai kysele blogissa lisää, jos haluat tietää jotain. Toivotaan, että tästä sekaisesta seurakunnasta vielä jotenkin siistimpää syntyy.

Huh-huh... nyt täytyy lähteä "hommiin".

Unohdin ihan mainita, että nämä tavarat ovat sitten saatavina Koillis-Helsingistä ja tarvittaessa voidaan neuvotella kuljettamisesta.