Synttäreille tuli tehtyä kaikenlaisia herkkuja. Yksi päivien menuun kuuluvista tekeleistäni oli tämä Hellapoliisin ohjeella tehty salaatti.
BROILERI-PASTASALAATTI
Ohje broileri-pastasalaattiin löytyy täältä eli Hellapoliisin sivustolta.
Sunnuntain salaatin tein tricolori-perhospastasta ja tiistain salaatin tein tricolori-kierremakarooneista. Herkullista salaattia ja tätä voi nauttia vaikka vappunakin.
Juhlapäivänä maistuu myös raikas, alkoholiton mansikan makuinen booli hyvältä.
MANSIKKABOOLI
3 Litraa, 0% alkoholia
4 dl mansikkamehutiivistettä
16 dl vettä
1 Litra mansikan makuista kivennisvettä tai muukin käy
noin 1 litra pakasemansikoita tai tuoreita mansikoita
jääkuutioita
Yhdistä aineet ja säilytä boolia kylmässä tarjoiluun asti. Lisää jääpalat juuri ennen tarjoilua.
Nyt on taas se hetki, jolloin on ryhdyttävä siman valmistukseen. Lähden tästä viikoksi mökkeilemään ja jos en pääse sitä kautta sovinnolla nettiin, niin tavataan taas "sorvin ääressä" vapun jälkeen. Mukavaa vappua kaikille!
Kommentit