Aamupäivällä siis kävin taas kirpputorilla. Löysin jotain pientä askartelurintamalta sekä yhden paksun 10 koon virkkuukoukun.

276138.jpg

Eihän tässä nyt mitään kovin erikoista ole, mutta askartelemista ajatellen. Teemme huomenna Marsun kanssa pullukkaenkeleitä ja tuota kiinteää helminauhaa voisi käyttää enkeleille helminauhana. Lisäksi löysin edullisesti viisi pientä punottua olkipukkia, jotka ajattelin sommitella kortteihin. Yhdestä myyntipöydästä ostin runsaan kerän boorditapettia, joka oli ihan kivan näköistä ja ajattelin, että sitähän voisi käyttää kortteihin. Siinä oli entinen hinta ollut 5 euroa, mutta myyjä halusi päästä nopeasti eroon lopuista tavaroistaan ja myi ne minulle yhteensä 50 sentillä.  Helmipusseistakin maksoin vain 50 senttiä per pussi.

Tässä se minun löytöni:

276140.jpg

Mitäs pidätte uudesta sävy sävyyn paistinpannustani? Olisi Hong Kongissa ollut saman värisiä kattiloitakin, mutta mielestäni niissä oli yllättävän ohut pohja.

Joku kysyi aiemmin, että mistä saa naisille tarkoitettuja rosan värisiä työkalusettejä. Samassa kaupassa näin sellaisia, mutta oli kyllä arvokkaampia kuin se minun työkalusettini. Kuulin, että niitäkin on ollut aiemmin Anttilassa myynnisssä. Nappasin kuvan Hong Kongista hyllyllä olevasta salkusta, josta näytti puuttuvan jokunen työkalu...tämä kuva siis siltä varalta, jos nyt joku näin joulun kynnyksellä pinkkiä vasaraa kaipailee.

276147.jpg

Eikös tämä innostaisi naisiakin itse vasaroimaan tai ruuvailemaan? Mihinkäs me sitten enää miehiä tarvitaankaan....