Maiju innostui minun onnekseni siivoamaan askartelu- ja käsityövarastojaan. Olosuhteiden pakosta hänen oli siis luovuttava yhdestä harrastuksestaan eli neulonnasta ja virkkaamisesta.
Eilen kävin rohmuamassa hänen ylijäämäkamojaan eli ostin tällaisia ihanuuksia:

860178.jpg

Neljä mahtavaa käsityökirjaa: Virkkaajan käsikirja, Neulojan Käsikirja, Myssyistä sukkiin ja Virkkaus on helppoa ja hauskaa. Eiköhän näille käyttöä ajan kanssa löydy. Tosin sitä on tietenkin kerääntynyt muitakin käsityökirjoja ajan kanssa, mutta ei kai niitä "liikaa" koskaan ole?

860186.jpg

Tällaiset lankojen kerintälaitteet bongasin myös hänen aarteistostaan. Ehkä niilläkin on jossain vaiheessa käyttöä.

860198.jpg

...Ja kaiken päätteeksi taas lankaa. Tällaisia lankojahan minulla ei vielä ollutkaan. :)) Tuosta rosasta mohairista kokeilen tehdä MarLin ideoimia hihattimia....Vähän on kyllä pala kurkusssa, sillä ei ole hajuakaan millaiset niistä tulee ja edes pitäisi oikeasti tulla. Kokeilen ensin, ennen kuin ystävälle uskallan tehdä moisia. Käy vielä niin kuin hiiren nutulle...

Tosin, eihän nämä käsityömateriaalit ja -tarvikkeet olleet Maijullekaan mitään roskia, mutta tarpeettomia kuitenkin. Taas säästyi itseltäni monta euroa, kun ostin ns. "kirppiskamoina" . On se mukavaa, kun on tuollainen "keräilijä" sisko...ihan niin kuin minäkin.