Aamulla kampesin itseni ylös suhteellisen varhain, jotta ehtisin saksalaiskauppaan ennen liikkelle lähteviä jobbareita. Pikkulinnut olivat visertäneet, että siellä on myynnissä nukkekodin kalusteita. Ajattelin ostaa yhden paketin, mutta mukaan tulikin kolme. Kakki kun olivat sisällöltään erilaisia, niin pakkohan niitä oli ostaa.

529082.jpg

Pari pakettia on lähinnä keittiön kalusteita ja sitten on vielä lastenhuoneeseenkin. Mielestäni nämä kyllä näyttävät aika isoilta Lundbyn ja Mobilen nukkekoteihin, joiden mittasuhde on 1:16. Tosin en kyllä ymmärrä niistä mittasuhteista yhtään mitään, muuta kuin silmämääräisesti katsottuna.

Kukan sipuleitakin sattui mukaan. Pinkkejä kukkiakaan ei voi vastustaa ja pikkuisella kotipihallamme olisi ikkunan alla tilaa vielä monivuotisille kasveille.

529097.jpg

Lisäksi Marsu oli toimittanut viikonloppuna tilaukseni Maijulle, josta sen viikolla kävin hakemassa. Nyt on vähäksi aikaa Woolia ja ensi kosketukseni Kool-Aidiin, jota tilasin 10 pussia

529105.jpg

Pink Limonade...eikö kuulosta houkuttavalta? Katsotaan sitten milloin innostun kokeilemaan lankojen värjäämistä. Lisäksi onnistuin haalimaan Marsun "hullujen päivien" saaliista itselleni paketin virkkauskoukkuja. Senhän voi ottaa lomalla maalle, niin ainakin on millä koukkia.

Katsokaapas, mitä ihanaa MarLi oli laittanut posti-Paten mukana minulle! Ihan ystävällisyyttään hän oli lähettänyt pussillisen iiihaaniiiaaa servettejä. Kiitos paljon MarLille! Eiköhän niille käyttöä löydy.

529111.jpg

Jotta pääsisin alkuun tässä servettilakkahommassa, niin en voinut olla menemättä Tiimariin, josta ostin nämä:

529113.jpg

....vanerinen rasia sekä soikeita vanerisia laattoja ja tuollainen reiällinen laatta. Mulla on mielessä yksi idea ainakin...psst..nyt en puhu enempää. Launtainta koittaakin sitten mielekäs päivä eli Taavan järjestämä blogitapaaminen Sinellissä. Sanotaanko sitten vaikka niin, että "syntymäpäivänään matkoilla". :))

Ajatelekaas....näin paljon ihanuuksia tänään tai tällä viikolla. MarLilta tuli ihana paketti kaiken kukkuraksi.